Ten egzemplarz ogólnie mnie lekko zniechęcił do pomysłu zakupu Miaty, ale jak zobaczyłem swoją to mi przeszło

PATRZ 1.POST. Tutaj pytamy o egzemplarze MX-5 z ogłoszeń w internecie
Moderator: Moderatorzy
funky pisze:Szok i niedowierzanie. NBFL za 11kpln okazuje się być ulepem.
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Rafa pisze:Patrząc na rynek to obecnie ceny za dobre egzemplarze to:
NA min 10-12 tyś super stan koło 15tyś
NB 1.6 min. 10-12tyś
NB 1.8 min. 14-16 tyś
NBFL 1.6 min. 12-14 tyś
NBFL 1.8 > 18 tyś super stan koło 20-25tyś
Ja tego się trzymam. Nie znam za bardzo cen NB i NBFL 1.6 bo to nie mój target...
Jeżeli cena jest niższa to można zobaczyć, może trafi się okazja. Ale większość to na bank ulep!
Pozdr
Rafa
Rafa pisze:Patrząc na rynek to obecnie ceny za dobre egzemplarze to:
NA min 10-12 tyś super stan koło 15tyś
NB 1.6 min. 10-12tyś
NB 1.8 min. 14-16 tyś
NBFL 1.6 min. 12-14 tyś
NBFL 1.8 > 18 tyś super stan koło 20-25tyś
Ja tego się trzymam. Nie znam za bardzo cen NB i NBFL 1.6 bo to nie mój target...
Jeżeli cena jest niższa to można zobaczyć, może trafi się okazja. Ale większość to na bank ulep!
Pozdr
Rafa
Było już w tym dziale kilka (naście) stron wcześniej. Sam do niedawna szukałem auta i to ogłoszenie kojarzę już od dawna.
doreamon pisze:Panowie czy ktoś zna ten samochód?
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-mia ... de2a3b4449
doreamon pisze:Było już w tym dziale kilka (naście) stron wcześniej. Sam do niedawna szukałem auta i to ogłoszenie kojarzę już od dawna.
Przeglądałem trochę tych stron ale nic nie znalazłemEch docelowo szukam NA w fajnym stanie do 12 ale widzę że ciężko znaleźć.