Przymierzam się dopiero do zakupu NB/NBFL. Zakładam, że dobrze trafiłem

Mirosław, '89, na co dzień śmigam klasycznym moto, ale sezony u nas ciut przykrótkie.
Pozdrawiam!
Zarażony

Moderator: Moderatorzy
tougemike pisze:Cześć wszystkim. Michał z Gdyni. Oto świeżo kupiona przeze mnie MX-5 (czaiłem się na ten konkretny egzemplarz ok. pół roku).
Rocznik 95, więc niestety 90KMPrzebieg 130k, lakier do polerki, koła Artec 15" (205/50), kierownica Momo. Ogółem auto nie zniszczone, po prostu zaniedbane. Technicznie nieźle się trzyma jak na wiek i sposób eksploatacji. Kolor według VINu i ori wlepek Sunburst Yellow (HZ). Muszę to gdzieś potwierdzić.
Na razie tyle na szybko ode mnie. Chętnie poznam właścieli Miatek z trójmiasta i okolic. Pozdrawiam.
sartab pisze:Witam wszystkich!
Zarejestrowałem się już jakiś czas temu jednak skupiłem się na lekturze a zapomniałem się przywitać.
Niniejszym naprawiam ten błąd.
Sartab z Poznania z tej strony.
Srebrny Bąbelek z Poznania (NB, 1.6 2000r.). Szczęśliwym posiadaczem jestem od marca. W końcu udało się zrealizować marzenie z czasów studiów
No to wracam do lektury
Pozdrawiam!
Rysiu pisze:Cześć.
Jestem Konrad. Szukam pomykacza na daily i jako, że uwielbiam japonce to chyba czas zakupić miate... więc trafiłem tutaj.
szalonystefan pisze:Sorka.
już się poprawiam.
KyRy pisze:W miniony weekend akurat udało mi się pojeździć z Nimi w Twoich okolicach (Czeski Raj).
Pozdrawiam i być może do zobaczenia na jakimś z ich spotkań
AaaA pisze:KyRy pisze:W miniony weekend akurat udało mi się pojeździć z Nimi w Twoich okolicach (Czeski Raj).
Pozdrawiam i być może do zobaczenia na jakimś z ich spotkań
Minąłem tą ekipę w piątek w drodze w stronę Karkonoszy:)
meewosh pisze:Witam wszystkich serdecznie, mam na imie Milosz i mieszkam na Slasku. Wlasnie zakupilismy z kolega NB 1.8 z Poznania do odratowania i rozgladam sie za druga.
Od dawna chorowalem na mx5, wczoraj z moja pomoca kumpel tez spelnil jedno z marzen. Nocna podroz przez 400 km zrobila wrazenie, tylko troche za zimno na jazde bez dachu