HT zawsze lepiej dokupic do dobrego auta niz wtopic w padline "bo miala HT". Zreszta po co w ogole HT??!! Hardkorowcy jezdza w zimie topdown, mieczaki (jak ja

PATRZ 1.POST. Tutaj pytamy o egzemplarze MX-5 z ogłoszeń w internecie
Moderator: Moderatorzy
kudlaty798 pisze:oglądał ktoś już tą Mazdę lub coś o niej słyszał?
jakaś cena podejrzanie niska, no i handlarz, ale może "uczciwy"![]()
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-ID6y3XHp.html
sophisty pisze:Jak masz niedaleko, to sprawdzić zawsze warto. Cena raczej niemożliwa jeśli chodzi o zdrową NB więc jeśli masz pojechać to koniecznie z czujnikiem lakieru bo istnieje duże prawdopodobieństwo, że to jakiś ulep.
Riccardo pisze:Mazda miała jakąś "przygodę" z krawężnikiem, podobno wymieniony był wahacz, jedna z felg jest uszkodzona.
kudlaty798 pisze:Dzisiaj natknąłem się na to ogłoszenie
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-nardi-torino-oplacona-akcyza-ID4p9SLm.html
czy ktoś coś wie na jego temat, ewentualnie może ktoś mieszka w okolicy i mógłby obejrzeć tą Mazdę
ja mam ponad 400 km, dlatego będę mega wdzięczny za jakieś info czy warto jechać i samemu oglądać...
dave pisze:
Co prawda nie oglądałem tej Mazdy, ale rozmawiałem z właścicielem. Co tu dużo mówić: typowy Mirek handlarz-przedsiębiorca...
Pierwszy właściciel w Polsce od 6 lat, więc zapytaj co się stało, że zmienił przód na wersję po ostatnim liftingu. Musiał to sam robić, bo 6 lat temu jeszcze tego lifta nie było.
Pamiętam, że kiedyś go widziałem jak kręcił bączki na parkingu pod m1 w Zabrzua ktoś kręcił wyczyny kamerą więc może uda się Tobie znaleźć w necie to dzieło albo niech Tobie sprzedający podeśle linka
loathzome pisze:a tę ktoś może oglądał, bo aż do Koszalina to nie chce mi się dmuchać:
Kamien pisze:Jeżeli automat jest dla ciebie OK to dlaczego nie Walentyna ?
loathzome pisze:Kamien pisze:Jeżeli automat jest dla ciebie OK to dlaczego nie Walentyna ?
szczerze, to jakoś mi umknęło zarówno w opisie jak i na zdjęciach. dobrze, że nie podkusiło mnie jechaća co do Walentyny to cena Peecer'a raczej mocno życzeniowa, a nie rynkowa.