Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
Ooo dzieńdobry dzieńdobry 

"Gdyby Bóg lubił przedni napęd, chodzilibyśmy na rękach"
~Colin McRae
Autopromocja. Zapraszam na foto-fanpage: https://www.facebook.com/Picture68-871358819596568/
~Colin McRae
Autopromocja. Zapraszam na foto-fanpage: https://www.facebook.com/Picture68-871358819596568/
- Michael456
- Model: Inny
Cześć wszystkim !
Na forum siedzę już od dłuższego czasu, ale teraz dopiero się przedstawiam
Mam na imię Michał, mieszkam w Krakowie. Aktualnie mazdy jeszcze nie mam, ponieważ nie mam ukończonych 18 lat, ale że to auto strasznie mi się podoba na pewno je będę mieć i już się oglądam za jakąś
Pozdrawiam
Na forum siedzę już od dłuższego czasu, ale teraz dopiero się przedstawiam

Mam na imię Michał, mieszkam w Krakowie. Aktualnie mazdy jeszcze nie mam, ponieważ nie mam ukończonych 18 lat, ale że to auto strasznie mi się podoba na pewno je będę mieć i już się oglądam za jakąś

Pozdrawiam

Witam po raz drugi!:)
Po kilku miesiącach czytania forum, przeszukiwania ogłoszeń, dzwonienia, oglądania, rozważania wreszcie stałem się szczęśliwym posiadaczem Miaty w wersji Magic. Samochód z forumową historią. Teraz czekam na ładną pogodę, żeby zrobić zdjęcia i założyć jej temat. Na razie fota od poprzedniego właściciela:
Po kilku miesiącach czytania forum, przeszukiwania ogłoszeń, dzwonienia, oglądania, rozważania wreszcie stałem się szczęśliwym posiadaczem Miaty w wersji Magic. Samochód z forumową historią. Teraz czekam na ładną pogodę, żeby zrobić zdjęcia i założyć jej temat. Na razie fota od poprzedniego właściciela:
- Załączniki
-
- Moja.JPG (77.68 KiB) Przejrzano 2241 razy
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Gratulacje
Zakładaj wątek dla auta. Fajnie schowana rejestracja
, ale ostrzegano mnie przed takim ustawieniem w lecie (ryzyko przegrzania silnika). Choć odpowiednio ustawiona nie powinna zaszkodzić. Po prostu polecam to sprawdzić ;>

nickesh pisze:GratulacjeZakładaj wątek dla auta. Fajnie schowana rejestracja
, ale ostrzegano mnie przed takim ustawieniem w lecie (ryzyko przegrzania silnika). Choć odpowiednio ustawiona nie powinna zaszkodzić. Po prostu polecam to sprawdzić ;>
Mam podobne wątpliwości. Jak się zrobi cieplej to będę kombinował, może pójdzie na bok.
a mam zamiar nakręcić ich sporo więcej. Mój Maxik odpukać sprawuje się świetnie ale ma parę problemów które muszę rozwiązać ale o tym w innym dziale, po to się tu zarejestrowałem.
Do zobaczenie na drodze
Pozdro

Do zobaczenie na drodze
Pozdro

- nick.es
- Moderator podróży
Witamy, zakładaj wątek Miacie, ze zdjęciem w RAFAKO (dawid986 pisze:Hej, nazywam się Dawid jestem z Raciborza na śląsku, Miatke kupiłem pod koniec listopada zeszłego roku i już nakręciłem 2 500kma mam zamiar nakręcić ich sporo więcej. Mój Maxik odpukać sprawuje się świetnie ale ma parę problemów które muszę rozwiązać ale o tym w innym dziale, po to się tu zarejestrowałem.
Do zobaczenie na drodze
Pozdro

Zdjęcia zrobię jak będzie ciekawsza pogoda. Forum zwiedzam od czasu posiadania Miaty a nawet dłużej, także już co nieco odwiedziłem, ale podejrzewam że będę najczęściej się udzielał na dziale technicznym w celach "zrób to sam" lubię podłubać ale nie na wszystkim się znam
Pozdro

Pozdro
Witam,
Na forum jestem po cichu od jakiegoś czasu, Miata w garażu jest od niecałego roku.
Jak ogarnę w niej to co chcę to może pokuszę się o opis i małą galeryjkę.
Ciasnych zakrętów i przyczepności wszystkim!
Na forum jestem po cichu od jakiegoś czasu, Miata w garażu jest od niecałego roku.
Jak ogarnę w niej to co chcę to może pokuszę się o opis i małą galeryjkę.
Ciasnych zakrętów i przyczepności wszystkim!
"[...]I want to be a recon ranger, I want to live a life of danger[...]"
Witam wszystkich użytkowników forum,
Na forum od dziś, bo od nie dawna posiadacz tego wspaniałego modelu samochodu
Życzę wszystkim szerokich dróg i przyczepności
Na forum od dziś, bo od nie dawna posiadacz tego wspaniałego modelu samochodu

Życzę wszystkim szerokich dróg i przyczepności

Cześć wszystkim,
W tym roku planuję (w końcu!!) zakup mojej Mazdy - samochodu o którym marzyłem od zawsze
Mam taki sam problem jak jeden kolega z kilku postów wyżej. Mam 192 cm wzrostu I obawę, że mogę mieć problem z wgramoleniem się do autka. Czy znalazłaby się jakaś dobra dusza z Warszawy bądź okolic, która udostępniłaby swoje auto na przymiarkę ? Najbardziej zalezy mi na NB.
Pozdr,
Piotr
W tym roku planuję (w końcu!!) zakup mojej Mazdy - samochodu o którym marzyłem od zawsze

Mam taki sam problem jak jeden kolega z kilku postów wyżej. Mam 192 cm wzrostu I obawę, że mogę mieć problem z wgramoleniem się do autka. Czy znalazłaby się jakaś dobra dusza z Warszawy bądź okolic, która udostępniłaby swoje auto na przymiarkę ? Najbardziej zalezy mi na NB.
Pozdr,
Piotr
-
- Wersja: Memories II
JANIAX pisze:Cześć wszystkim,
Pozdr,
Piotr
Dzień dobry! Wpadaj w czwartek o 21 na spota, w postach wyżej Nickesh podał namiary; wszystkie edycje do poprzymierzania

Tan pisze:JANIAX pisze:Cześć wszystkim,
Pozdr,
Piotr
Dzień dobry! Wpadaj w czwartek o 21 na spota, w postach wyżej Nickesh podał namiary; wszystkie edycje do poprzymierzania
Hej Tan! dzięki za superszybką odpowiedź

-
- Wersja: Memories II
Co tydzień, bez odwoływania, najwyżej frekwencja będzie mała - ale ostatnimi czasy sporo klubowiczów się zjawia, ostatnio chyba z 13 mazd
Wpadnij w któryś czwartek, przekonasz się sam, głupie pytania też spotkają się z odpowiedzią (sprawdziłam)

- nick.es
- Moderator podróży
Termin jest stały: każdy czwartek, 21:00. Zimą to Arkadia, ale niedługo może zaczniemy przenosić się na letnią lokalizację - pod Stadion Narodowy. Przed wyjazdem zaglądaj zawsze do tego wątku: viewtopic.php?f=20&t=849.JANIAX pisze:Czy wydarzenia są cykliczne, bo w ten weekend, poczynając od jutra, jestem poza WWA ?
nickesh pisze:Termin jest stały: każdy czwartek, 21:00. Zimą to Arkadia, ale niedługo może zaczniemy przenosić się na letnią lokalizację - pod Stadion Narodowy. Przed wyjazdem zaglądaj zawsze do tego wątku: http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=20&t=849.JANIAX pisze:Czy wydarzenia są cykliczne, bo w ten weekend, poczynając od jutra, jestem poza WWA ?
Okej, dzięki! Postaram się w następny czwartek pojawić. Jeszcze raz witam na forum, już podoba mi się klimat tutaj panujący

Piotr
Witam forumowiczów
przygarnąłem niedawno niebieskiego smerfa ale muszę go trochę zreanimować
ale jestem pewien, że odwdzięczy mi się dużą dawką radości
przygarnąłem niedawno niebieskiego smerfa ale muszę go trochę zreanimować
ale jestem pewien, że odwdzięczy mi się dużą dawką radości

Cześć wszystkim!
Dziś w końcu stałem się szczęśliwym posiadaczem MX-5 NC w pięknym niebieskim kolorze.
To moje pierwsze tylnonapędowe auto i jestem zachwycony. Na razie ostrożny jestem z wyłączaniem kontroli trakcji, a z włączoną jedzie jak po szynach. Co za auto! Naprawdę ciężko mi było z niej wyjść.
Niedługo wrzucę zdjęcia.
Pozdrawiam obecnych i przyszłych właścicieli tego fantastycznego samochodu.
Dziś w końcu stałem się szczęśliwym posiadaczem MX-5 NC w pięknym niebieskim kolorze.
To moje pierwsze tylnonapędowe auto i jestem zachwycony. Na razie ostrożny jestem z wyłączaniem kontroli trakcji, a z włączoną jedzie jak po szynach. Co za auto! Naprawdę ciężko mi było z niej wyjść.
Niedługo wrzucę zdjęcia.
Pozdrawiam obecnych i przyszłych właścicieli tego fantastycznego samochodu.
Witam wszystkich!
Kupiłem MXa około 1,5 roku temu, ale dopiero w tym sezonie po długich wieczorach w garażu Mazda doczekała się nowych gratów i mojej uwagi, a wszystko za sprawą budowy domu, która pochłaniała wszystkie dostępne środki
Były nawet czasy kiedy z łzami w oczach próbowałem ją oddać w dobre ręce, ale moja wspaniała żona odwiodła mnie od tego nikczemnego pomysłu
Trochę o mnie. Nazywam się Karol ( dla mniej spostrzegawczych
), mieszkam w Koszalinie i mam 27 lat...
Miata NB 98' 1.6. Poniżej zdjęcie aktualne w trakcie prac. Obecnie czekam na gwint. Więcej info opiszę w odpowiednim dziale.
Pozdrawiam!
Kupiłem MXa około 1,5 roku temu, ale dopiero w tym sezonie po długich wieczorach w garażu Mazda doczekała się nowych gratów i mojej uwagi, a wszystko za sprawą budowy domu, która pochłaniała wszystkie dostępne środki

Trochę o mnie. Nazywam się Karol ( dla mniej spostrzegawczych

Miata NB 98' 1.6. Poniżej zdjęcie aktualne w trakcie prac. Obecnie czekam na gwint. Więcej info opiszę w odpowiednim dziale.
Pozdrawiam!
No no zacnie...co to za felaśki?
Powodzenia w realizacji planów.
Pozdr
Rafa
Pozdr
Rafa

matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Madzia 1.6 06.13-05.14
Biała Perła-Miti Stens 1.8 12.13-06.16
Bokken 1.8 Anni 09.16-12.16
Rafa pisze:No no zacnie...co to za felaśki?
Pozdr
Rafa
Keskin Kt1 16x7,5 i 16x9

Dziękóweczka jeszcze długa droga

Zakładaj kolego wątek 
Keskiny jakie ET? 15, 25, 30? Widzę, że wystają
Uważaj bo kolega Dex stracił za nie dowodzik rej...
Pozdr
Rafa

Keskiny jakie ET? 15, 25, 30? Widzę, że wystają

Uważaj bo kolega Dex stracił za nie dowodzik rej...
Pozdr
Rafa

matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Madzia 1.6 06.13-05.14
Biała Perła-Miti Stens 1.8 12.13-06.16
Bokken 1.8 Anni 09.16-12.16