Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
Witam wszystkich!
Piotrek z Kielc, miło mi. Nie posiadam jeszcze Mx'a ale decyzja już w zasadzie zapadła i zacząłem poszukiwania. Jestem pewien, że lektura forum i pomoc bardziej doświadczonych ode mnie osób pomoże mi w dokonaniu odpowiedniego wyboru. Tymczasem jeszcze raz pozdrawiam i do przeczytania!
Piotrek z Kielc, miło mi. Nie posiadam jeszcze Mx'a ale decyzja już w zasadzie zapadła i zacząłem poszukiwania. Jestem pewien, że lektura forum i pomoc bardziej doświadczonych ode mnie osób pomoże mi w dokonaniu odpowiedniego wyboru. Tymczasem jeszcze raz pozdrawiam i do przeczytania!
-
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: MX5
Witam wszystkich
.
Jedną przygodę z projektem Mazdy już zakończyłem jakiś czas temu. Teraz czas na kolejny projekcik mazdy w postaci MX5 obok diesla jako "dupowóz" na co dzień
. Decyzja taka a nie inna zapadła po paru track day mazdą 3 gdzie po prostu okazało się że mazda 3 top sport jest zwyczajnie za wolna i prawdę mówiąc za droga do takiej zabawy jak na moje możliwości (szkoda byłoby ją obić itp.
a była eksploatowana na track day na tyle ile się dało z niej wycisnąć ) ;
Auto tak się prezentowało ;

I foto z sesji bardziej stanced ;

Mam nadzieję, że przy pomocy użytkowników uda się znaleźć budżetową MX5 w którą włożę dużo serca i pracy, co pozwoli otrzymać fajny track day'owy samochód i uczestniczyć w MMC
.
Pozdrawiam !

Jedną przygodę z projektem Mazdy już zakończyłem jakiś czas temu. Teraz czas na kolejny projekcik mazdy w postaci MX5 obok diesla jako "dupowóz" na co dzień

Auto tak się prezentowało ;

I foto z sesji bardziej stanced ;

Mam nadzieję, że przy pomocy użytkowników uda się znaleźć budżetową MX5 w którą włożę dużo serca i pracy, co pozwoli otrzymać fajny track day'owy samochód i uczestniczyć w MMC

Pozdrawiam !
Hej,
Parę miesięcy temu kupiłem w końcu MX5, która chodziła mi po głowie już od paru ładnych lat. Ostatnio zacząłem aktywniej czytać forum to wypada się przywitać. Jak tylko ogarnę jakieś ładniejsze fotki to pochwalę się w odpowiednim dziale. Jedno na zachętę:
MX-5 '02 1.6 Phoenix

Pozdrawiam
Kamil
Parę miesięcy temu kupiłem w końcu MX5, która chodziła mi po głowie już od paru ładnych lat. Ostatnio zacząłem aktywniej czytać forum to wypada się przywitać. Jak tylko ogarnę jakieś ładniejsze fotki to pochwalę się w odpowiednim dziale. Jedno na zachętę:
MX-5 '02 1.6 Phoenix

Pozdrawiam
Kamil
Witamy!!
Zakładaj wątek
Pozdr
Rafa
Zakładaj wątek

Pozdr
Rafa

matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Madzia 1.6 06.13-05.14
Biała Perła-Miti Stens 1.8 12.13-06.16
Bokken 1.8 Anni 09.16-12.16
- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Witamy :) Dobrze trafiłeś - na forum dokopiesz się do ton informacji ułatwiających zakup. Powodzenia :)ksiadz pisze:Cze, jestem Jacek. Mieszkam w Krakowie. Od jakiegoś czasu zacząłem oglądać się za mx-ami. Teraz przyszedł czas (i pieniądze ;) ) na zakup ;) będę szukał NB lub NBfl. pozdrawiam
Witam serdecznie,
Mam na imię Maciej i jestem z okolic Trójmiasta. Co prawda nie posiadam jeszcze mx-5 ale decyzja o jej zakupie już zapadła i z pewnością chciałbym się nią cieszyć jeszcze tego lata. Kwestia sprzedaży obecnego auta i przygotowania odpowiednich funduszy:)
Pozdrawiam!
Mam na imię Maciej i jestem z okolic Trójmiasta. Co prawda nie posiadam jeszcze mx-5 ale decyzja o jej zakupie już zapadła i z pewnością chciałbym się nią cieszyć jeszcze tego lata. Kwestia sprzedaży obecnego auta i przygotowania odpowiednich funduszy:)
Pozdrawiam!
Witam,
MX-5 chodziła za mną od pewnego (długiego) czasu, aż w końcu się przemogłem i MX-ik stoi sobie teraz w garażu
Autko zakupiłem u p. Grzegorza z Otwocka, pod koniec listopada. Model NBFL z 2002r., Sportive, 1.8
A tak się prezentowała w drodze do nowego domu

MX-5 chodziła za mną od pewnego (długiego) czasu, aż w końcu się przemogłem i MX-ik stoi sobie teraz w garażu

Autko zakupiłem u p. Grzegorza z Otwocka, pod koniec listopada. Model NBFL z 2002r., Sportive, 1.8

- szy
- Donator
- Model: ND
- Wersja: GT-S
MarekSz pisze:Witam,
Autko zakupiłem u p. Grzegorza z Otwocka, pod koniec listopada. Model NBFL z 2002r., Sportive, 1.8![]()
Czemu na lawecie?

- nick.es
- Moderator podróży
To jest ta z tym spojlerem z chromowanymi słupkami, czy mi się wydaje?MarekSz pisze:Witam,
MX-5 chodziła za mną od pewnego (długiego) czasu, aż w końcu się przemogłem i MX-ik stoi sobie teraz w garażu :)
Autko zakupiłem u p. Grzegorza z Otwocka, pod koniec listopada. Model NBFL z 2002r., Sportive, 1.8 :twisted:
To jest ta z tym spojlerem z chromowanymi słupkami, czy mi się wydaje?
Tak, to ta. Mam mieszane uczucia co do tego spoilera. Pożyjemy zobaczymy i może w miarę możliwości finansowych zmieni się na spoiler od MSM

- nick.es
- Moderator podróży
Ale ja nie mówię od razu, że on jest zły. Po prostu to w tym aucie wydawało mi się najbardziej wyróżniającą cechą :> Już go pakujesz w avatar i zakładasz autu wątek! :DMarekSz pisze:To jest ta z tym spojlerem z chromowanymi słupkami, czy mi się wydaje?
Tak, to ta. Mam mieszane uczucia co do tego spoilera. Pożyjemy zobaczymy i może w miarę możliwości finansowych zmieni się na spoiler od MSM 8-) .
Witam
po 3 latach wszystkich , którzy mnie znają , pamiętają i tych których jeszcze nie znam 
Z dużym sentymentem wracam na łono posiadaczy MX5 , ponieważ dalej kocham wiatr we włosach
Faktem jest , że 3 lata temu sprzedałem moja ostatnią Magdalenkę i przesiadłem się na dwa koła ,
ale ponieważ kask psuł mi fryzurę odłożyłem go do kata i z powrotem postanowiłem zacząć jak kiedyś od początku , czyli od NA
Tak wiec w moim przypadku historia zatoczyła koło .
Mam nadzieję , że jak kiedyś będzie parę okazji by urządzić fajne spoty !!!!!
Tymczasem pozdrawiam was i pogoda będzie z nami !!!
wiosna blisko

Z dużym sentymentem wracam na łono posiadaczy MX5 , ponieważ dalej kocham wiatr we włosach
Faktem jest , że 3 lata temu sprzedałem moja ostatnią Magdalenkę i przesiadłem się na dwa koła ,
ale ponieważ kask psuł mi fryzurę odłożyłem go do kata i z powrotem postanowiłem zacząć jak kiedyś od początku , czyli od NA
Tak wiec w moim przypadku historia zatoczyła koło .
Mam nadzieję , że jak kiedyś będzie parę okazji by urządzić fajne spoty !!!!!
Tymczasem pozdrawiam was i pogoda będzie z nami !!!
wiosna blisko

WIND IS PAINTER OF MY SKY
Witam wszystkich, na forum zaglądam od jakiegoś czasu. Bardzo intensywnie myślę o mx5 , zastanawia mnie jedynie czy mój wzrost 191cm, nie będzie przeszkodą. Mieszkam w Warszawie(Bemowo), może ktoś warszawskich forumowiczów pozwoliłby mi "przymierzyć"
swoją mx5 ?
swoją mx5 ?

- turbo pchała
- Wersja: Silver Blues
Generalnie im starsza miata tym niżej siedzisz:) 191 to już spoooro, ale i takich widziałem. Dobry fotel jak np. funkiego i pojedziesz. Wpadnij na spota jutro.
"Jeśli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego, zanim odejdziesz, to znaczy, że kupiłeś sobie zły samochód."
Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60

Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60

Dzięki za szybka odpowiedź. Już miałem odpisać, że jutro nie mogę ale widzę że dopiero 21:00, więc może się udać.
Tylko gdzie ?
Tylko gdzie ?

-
- Model: NC
- Wersja: SPORTIVE
- Kontakt:
yeya pisze:Witam wszystkich, na forum zaglądam od jakiegoś czasu. Bardzo intensywnie myślę o mx5 , zastanawia mnie jedynie czy mój wzrost 191cm, nie będzie przeszkodą. Mieszkam w Warszawie(Bemowo), może ktoś warszawskich forumowiczów pozwoliłby mi "przymierzyć"
swoją mx5 ?
Umożliwię przymiarkę do NA i NB. Zadzwoń to się umówimy.
Andrzej Miciałkiewicz
wwww.carpasja.com
mailto:andrzej@carpasja.com
tel. +48 662 04 96 98
wwww.carpasja.com
mailto:andrzej@carpasja.com
tel. +48 662 04 96 98
- KarolSiedlce
- Model: NA
Ja mam 199cm i gdyby nie poważny problem z kręgosłupem jeździłbym dalej
Pozdrawiam
Karol