Karolina pisze:Bo w tej pierwszej podróżował zapas napojów na cały wyjazd dla wszystkich miat
A co, to była Sahara?

Kilka pytań do Was przed kupnem
Moderator: Moderatorzy
SNCF pisze:a jak z :
-kołem zapasowym
-cofaniem z dachem i widocznoscia do tylu
-jak wyglada otwieranie / zamykanie dachu? zakładanie hardtop ?
SNCF pisze:cofaniem z dachem i widocznoscia do tylu
SNCF pisze:-jak wyglada otwieranie / zamykanie dachu? zakładanie hardtop ?
Sebi pisze:Z tym zamykaniem jedna ręką to ja bym nie przesadzał. Nie wiemy jakiej postury jest osoba pytająca
SNCF pisze:mam 30lat i w sumie 195cm
spilner pisze:Dojazdówka, choć zamiast ją wozić lepiej kupić zestaw naprawczy.
spilner pisze:Na długą wyprawę w nieznane można jej bronić
spilner pisze:A kolega to ile opon w życiu rozerwał?
Dojazdówka swoje waży, a i miejsce w bagażniku znacząco redukuje. Na długą wyprawę w nieznane można jej bronić, ale do jazdy na codzień nie ma w mojej ocenie większego sensu.
spilner pisze:BTW, dojazdówka ci wtedy pomogła?
callum pisze:...Poza tym, przy lekkim i średnim deszczu wystarczy odpowiednio szybko jechać i nie pada do środkaWiem, bo przetestowałem
callum napisał/a:
...Poza tym, przy lekkim i średnim deszczu wystarczy odpowiednio szybko jechać i nie pada do środkaWiem, bo przetestowałem
Ja tylko dodam, że w przypadku śniegu jest dokładnie tak samo.Również przetestowałem...
![]()
quench pisze:W NB dojazdówka jest lepiej ulokowana i nie ograniczaicza tak przestrzeni jak w NA.
spilner pisze:Na długą wyprawę w nieznane można jej bronić
.callum pisze:przy lekkim i średnim deszczu wystarczy odpowiednio szybko jechać i nie pada do środka Wiem, bo przetestowałem
.Prezes pisze:Ja tylko dodam, że w przypadku śniegu jest dokładnie tak samo
.Sebi pisze:Ja się trochę obawiam sprawdzać
Zielony pisze:A próbowałeś włożyć normalne koło 15 calowe do bagażnika? [...] jak złapiesz kapcia w podróży i wyjmiesz bagaże potem dojazdówke i ja zamontujesz to staniesz przed cholernie trudnym wyborem czy zostawić na drodze bagaż czy koło