Moderator: Moderatorzy
fifomaniak pisze:VW Eos, 2x Megane CC, Saab 9-3, wszystko z dachami. Miaty oczywiście we Wrocławiu żadnej nie spotkałem standardowo
Chwiał pisze:
Taaa, a do tego wzrok kierowców tych samochodów, którzy patrzą na Ciebie jak na kosmitę, gdy przejeżdżasz TD. Może w salonie nie pokazali im gdzie jest przycisk od składania dachu?
Ja dzisiaj śmigałem nawet z opuszczonymi szybami
nozda pisze:tak przy okazji dzisiaj widzę kolesia w SLK... z założonym dachem...
nozda pisze:tak przy okazji dzisiaj widzę kolesia w SLK... z założonym dachem...
damianołódź pisze:[url=http://i49.tinypic.com/24ewbo5.jpg]Obrazek[/url]
nozda pisze:piękna ta Twoja Mazda....
_domino pisze:Najgorsi są kierowcy BMW - chyba raz przez cały zeszły sezon widziałem top down (E46), reszta uparcie ze szmatą...
damianołódź pisze:A w garażu kusi jeszcze takie cacko, i co tu wybrać????
RobertoX-8 pisze:chyba utne dach w moim Rexie:) ale lepiej chyba kupić Miatę:)
Wysłany: Dzisiaj 4:14
majkel pisze:Wysłany: Dzisiaj 4:14
Do rana jeździłeś ?
![]()
Po
eM
grzes pisze:Wiesz do czego to służy? JA wiem ze nie wiesz(...) Człowieku, żebym ja się z Tobą kłócił o takie sprawy to musisz jeszcze spędzić w garażu i internecie pare tysięcy godzin na skrupulatnym uczeniu się tego, czego się w garażu i internecie nauczyć nie da (...)Na żywo, zweryfikujemy kto ma jakie zaplecze merytoryczne(...) bo ja nie mam nic Tobie do udowodnienia...
wojteq pisze:Zaliczyłem pierwszą topdałnową ptasią kupę - na szczęście głowy ominęła