fifomaniak pisze:No to niech sobie dalej stoi
Gorzej jak każdy tak myśli

chipis, jak widać nie ma poduszek, a fotel wytarty nadmiernie w stosunku do przebiegu. Poza tym zdjęcia są tak beznadziejne, że nic na nich nie widać.
PATRZ 1.POST. Tutaj pytamy o egzemplarze MX-5 z ogłoszeń w internecie
Moderator: Moderatorzy
fifomaniak pisze:No to niech sobie dalej stoi
PRYMUS_BMW pisze:link do ogłoszenia:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2608804222
Alan pisze:
chipis, jak widać nie ma poduszek, a fotel wytarty nadmiernie w stosunku do przebiegu. Poza tym zdjęcia są tak beznadziejne, że nic na nich nie widać.
artur pisze:nie jestem na 100% pewny, ale w latach 2001-2002 nie było takiego malowania (nawet w USA), to chyba jest Mazdaspeed Lava Orange
polokokt pisze:@PRYMUS,
tak jak juz pisza wyzej, auto bylo opisywane w tym watku już dawno temu.
Majkel_c ma racje (i potwierdza to co mówi mój kolega, który ją oglądał na żywo), kiedys to auto miało jakiś chiński zestaw turbo i nawet dawno temu podobno z nim było sprzedawane. teraz są to dwie osobne oferty. Obie jednak nie cieszą się popularnością.
Jedyny plus tej oferty jest taki, że jak pojedziesz obejrzeć to auto z narzeczoną/dziewczyną/żoną, to właściciel daje się nim przejechać razem. Wiec można obczaić jak to będzie jeździć we dwojeTaka opcja przy oględzinach auta nie zdarza się często
Poza tym na żywca i w czasie jazdy auto ponoć nie sprawia najlepszego wrażenia.
kantOS pisze:Ludzie wolą chyba kupować auta "na raty".![]()
Kupi się taniej "padakę" a później powoli doprowadza się je do jako takiego stanu.
Może na początku kosztuje to mniej ale z czasem koszty mogą przerosnąć tynkową wartość zdrowej sztuki.
Ja po prawie pół roku szukania na allegro zdecydowałem sie na auto z forum. Kosztowało może więcej ale jest w świetnym stanie, nie ma rdzy, ma nowe opony i dach. Jestem z niego super zadowolony!
polokokt pisze:Poza tym na żywca i w czasie jazdy auto ponoć nie sprawia najlepszego wrażenia.
MX 5 NBFL LIMITOWANY MODEL SILVER BLUES
1000 % BEZWYPADKOWA
ROK PRODUKCJI 2003 ZGODNY Z DOKUMENTACJĄ I NUMEREM VIN
POJ. 1600 – 110 KM
ORYGINALNY !! PRZEBIEG POTWIERDZONY KSIĄŻKĄ SERWISOWĄ 96600
SERWISOWANA W ASO MAZDA DO SAMEGO KOŃCA
PEŁNA OBSZERNA DOKUMENTACJA / RACHUNKI ,TUV ,DEKRA,KSIĄŻKA SERWISOWA
PRZEGLĄD NIEMIECKI MARZEC 2012 WAŻNY DO 03.2014
SPROWADZONA Z NIEMIEC 31.05.2012 JEDYNY WŁAŚCICIEL NIEPALĄCY 75 LETNI PAN
MAZDA W IDEALNYM STANIE TECHNICZNYM I WIZUALNYM
PIĘKNY LAKIER PERŁA METALIK MIENIĄCY SIĘ W SŁOŃCU RÓŻNYMI ODCIENIAMI BARW NIEBIESKICH
SKÓRZANA TAPICERKA W LEKKO SZARYM KOLORZE W IDEALNYM STANIE JAK NOWA
SKÓRZANA KIEROWNICA JAK I GAŁKA W PAKIECIE NARDI TORINO
RADIO CD ORYGINAŁ
PAKIET DODATKÓW APLIKACJI POLEROWANEGO ALUMINIUM
DACH / SOFT TOP STAN PERFEKCYJNY
STELL BAR/WINDSCHOT / PERSENING NA ZŁOŻONY DACH W KOLORZE WNĘTRZA
IMMOBILISER , KLUCZYK Z PILOTEM , BAGAŻNIK OTWIERANY ZDALNIE Z PILOTA
CENTRALNY ZAMEK
ELEKTR. SZYBY I LUSTERKA ( PODGRZEWANE ) , ELEKTR.PODNOSZONA ANTENA
ALUFELGI 16 ENKEI ORYGINALNE DEDYKOWANE TEJ WERSJI – STAN IDEALNY
OPONY LETNIE 205 / 45 / 16 NOWE 7,8 MM BIEŻNIKA ( NOWE MAJA 8 MM )
PODWOZIE JAK RÓWNIEŻ NADWOZIE NIE ZAWIERA ŻADNYCH NAJMNIEJSZYCH OBJAWÓW KOROZJI
MAZDA UŻYWANA PRZEZ POPRZEDNIEGO WŁAŚCICIELA TYLKO I WYŁĄCZNIE W CIEPŁYCH PORACH ROKU , GARAŻOWANA
UDOSTĘPNIĘ BARDZO DOKŁADNĄ, SZCZEGÓŁOWĄ DOKUMENTACJĘ FOTOGRAFICZNĄ
NIE WYMAGA ABSOLUTNIE NAJMNIEJSZEGO WKŁADU FINANSOWEGO
Z PRZYJEMNOŚCIĄ ZGADZAM SIĘ NA WIZYTĘ DOT. OGLĘDZIN W DOWOLNIE WYBRANEJ STACJI ASO .
Iwan87 pisze:Cześć,
Czy jest jakaś szansa żeby ktoś obadał egzemplarz z poniższego linka ?
http://otomoto.pl/mazda-m...-C25805440.html
Niestety ja do Szczecina mam 800 km a głupio jechać w ciemno. Dodatkowo sezon się pomału kończy a chciałbym w zimę wkroczyć z nowym nabytkiem.
Pzdr,
Iwan
pawzielin pisze:Co powiecie na to auto? Czasem jest w Niemczech i zastanawiam się nad nim. Jak Waszym zdaniem wygląda to uszkodzenie i ile może kosztować naprawa?
Rozmawiałem z właścicielem - jest pierwszym i jedynym, przeglądy robione w Maździe, drzwi zamykają się i centralny działa. Auto jest zarejestrowane i może jechać.
Sam nie wiem - pomóżcie ocenić.
[URL=http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=220540273&cd=634832187270000000]LINK[/URL]