sebna pisze:Gdybym sobie chciał zaglądnąć na stronę producenta i poczytać bełkot marketingowy to bym nie korzystał z forum bo i po co?
a tak gmerasz po różnych forach i sugerujesz się subiektywnym bełkotem rzekomych użytkowników

Moderator: Moderatorzy
sebna pisze:Gdybym sobie chciał zaglądnąć na stronę producenta i poczytać bełkot marketingowy to bym nie korzystał z forum bo i po co?
irakleo pisze:a tak gmerasz po różnych forach i sugerujesz się subiektywnym bełkotem rzekomych użytkownikówz doświadczenia wiem że gdy zapytasz pięć osób o opinię na jakiś temat to otrzymasz siedem różnych odpowiedzi:mrgreen:
Skyluker pisze:Ten czerwony dach do czarnego lakieru jakoś tak średnio pasuje.
Ja mamy vinyl to nie pomogę w doborze środka.
pawel.k pisze:Ja się skuszę na ten
http://www.autokosmetyki.pl/meguiars_covertible_top_cleaner_srodek_do_czyszczenia_dachow_kabrio,p1388.html
i jakaś ścierkaerka z mikrofibry
vox pisze:Zauważ, że jest to środek do czyszczenia (Cleaner), a nie do konserwacji.
To tak, jak piana do mycia i wosk do nabłyszczenia karoserii.
Wroniasty pisze:Kurak, na 99% możesz, środek jest bezbarwny. Zanim zakonserwujesz dach musisz go bardzo dokładnie wyczyścić, to po pierwsze. Po drugie ten środek Sonaxa jest taki sobie - impregnat Megs'a jest ZNACZNIE lepszy.
lukka74 pisze:sebna, Do którego Twojego wątku? Chodzi o ten wątek o konserwacji dachu, w którym właśnie piszemy czy jakis inny?
made_myself pisze:czy materiałowy dach zaczyna przeciekać gdy się go nie impregnuje?