swiete słowa

Moderator: Moderatorzy
Cientki pisze:Jak macie materialowy dach to dobrze go umyc i mozna zabezpieczyc takim srodkiem jak do namiotow. Brezentowych praktycznie nie trzeba zabezpieczac tylko umyc raz na jakis czas. Jak ktos koniecznie chce to mozna psiknac np takim preparatem do butow ( z tworzyw sztucznych ) - ja probowalem i dzialaNa allegro byly tez specjalne preparaty do zabezpieczania dachow chyba audi i mercedes. Koszt ok 80 -120 zl. W komplecie preparat do mycia i zabezpieczania. W sklepach on-line z kosmetykami do samochodow tez do dostania rozne mikstury
mehau pisze:Cabrio Club ma tam rabat.
mehau pisze:Nie wiem, wysokość zniżek znają jedynie klubowicze.
mehau pisze:Należy pamiętąć, że inne kosmetyki stosuje się do dachów materiałowych, a inne do winylowych, nie wiem jak z moherowymi ( >2003 roku).
Wroniasty pisze:quench pisze:Fabrycznie materiałowe dachy były dopiero w NB z konca produkcji i w NC. Wszesniej vinyl.
W NB z końca produkcji, czyli w NBfl, tak? Moja jest z 99 roku i wydaje się, że dach nie jest materiałowy...
Wroniasty pisze:SNCF - ja myję całą łącznie z dachem myjką ciśnieniową i wcale dla dachu nie żałuję