Sponton w niedzielę w W-wie
Moderator: Moderatorzy
Równie spontanicznie wpadłbym chętnie ... gdybym przeczytał ten post w sobotę lub niedzielę, a nie w poniedziałek Zwłaszcza, że mam gadżety klubowe dla PeeVee do odebrania.
Karol B.
Ongiś ciemnozielona Żabusia NB 1.8. oraz
Czerwony Kapturek NC 20th Anniversary Edition 1.8 nr 1217/2000
ja takze chetnie bym sie spotkal, ale niestety nie przeczytalem wczesniej tego posta... szkoda!!
www.miata.com.pl
www.mx-5.com.pl
www.mx-5.pl
www.mx-5.com.pl
www.mx-5.pl
Przemek Vonau pisze:Mogę tylko zameldować, że nowa czarnulka bardzo sympatyczna, z beżową skórką i pakietem drewnianym Nardi. Jeździ bardzo przyjemnie żadnych stuków, puków ani innych takich. Widać było, że Janusz będzie chodził nakręcony jak ruski zegarek na swój nowy nabytek i nie dziwota
RedX niestety po 3 tygodniach w garażu zastrajkował brakiem chęci kręcenia więc sponton był niestety jednomiatowy.
Ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby zrobić powtórkę z rozrywki w niedzielę o tej samej porze. A ponieważ to ostatnia niedziela miesiąca, to jest spotkanie chyba narodu na Cargo, więc możnby wparować tam w kilka autek. Więc...? ))
-
Mowa o niedzieli 26/11? Ja chętnie bym się poznajomiła z Warszawiakami, choć część już znam z ubiegłorocznych, jesiennych Ryk w mazdaspeed
Ostatnio miałam okazję być w Cselley Muhle, ale tam Łódź się głownie pokazała :p
Ostatnio miałam okazję być w Cselley Muhle, ale tam Łódź się głownie pokazała :p
powiedzcie tylko o ktorej godzinie
www.miata.com.pl
www.mx-5.com.pl
www.mx-5.pl
www.mx-5.com.pl
www.mx-5.pl
ja sie melduje na 11:00 na parkingu pod palma!
www.miata.com.pl
www.mx-5.com.pl
www.mx-5.pl
www.mx-5.com.pl
www.mx-5.pl
rondo de gaulla, parking przy dawnym "kc", dokladnie przy ulicy Nowy Swiat rog Al. Jerozolimskich.
Wspolrzedne GPS:
N 52st.13'52.13''
E 21st.01'17.74''
czysto informacyjnie, jesli ktos uzywa GPS a nie wie gdzie to jest
Wspolrzedne GPS:
N 52st.13'52.13''
E 21st.01'17.74''
czysto informacyjnie, jesli ktos uzywa GPS a nie wie gdzie to jest
www.miata.com.pl
www.mx-5.com.pl
www.mx-5.pl
www.mx-5.com.pl
www.mx-5.pl
Bede o 11 - tuz po głosowaniu!
7 zima z MX-5
-
Ja też wpadnę, jeśli to nie spotkanie zamknięte
pzdr
pzdr
-
jmk pisze:No to 3 miatki już są.. Ktoś jeszcze?
Przemek - wyciągnij swoją z garażu )
nie 3 a nawet 6
kilka pamiątkowych zdjęć: [URL=http://hawkins.fotosik.pl/albumy/90179.html]klik[/URL]
nono ja z konradem również zrobiliśmy małą rundkę po okolicach i samej Łodzi
pozdróvka,
Radek
90 NA BRG
Radek
90 NA BRG
nawet "Operator" się pojawił, jak zobaczyłem na fotce od razu przeszedł po mnie dreszcz (niektórzy wiedzą o co chodzi)
PiRedX odpalił sam ? Jak znosi takie postoje, tylko prąd mu ucieka ?
PiRedX odpalił sam ? Jak znosi takie postoje, tylko prąd mu ucieka ?
pozdróvka,
Radek
90 NA BRG
Radek
90 NA BRG
Przemek Vonau pisze:m_adelaine pisze:jmk pisze:No to 3 miatki już są.. Ktoś jeszcze?
Przemek - wyciągnij swoją z garażu )
nie 3 a nawet 6
kilka pamiątkowych zdjęć: [URL=http://hawkins.fotosik.pl/albumy/90179.html]klik[/URL]
Muszę przyznać że sponton się udał. Przejazd przez Warszawę też bardzo sympatyczny.
Bardzo fajne zdjęcia. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników.
Było bardzo bosko.
Przemek - a gdzie Twoje fotki, które robiłeś? Miałeś sporo z przejazdu....
Jak coś - podrzuć mi je via mail - wrzucę do siebie na galerię
Przemek Vonau pisze:Zobaczymy czy się uda zamieścić. Janusz - wysłałem też tobie wszystkie na maila.
Przemek - doszły tylko te "tuningowe":
Natomiast te, co były na forum (a to nadal nie wszystkie!!! - nie ma naszego grupowego na przykład) wrzuciłem do siebie na serwer: [URL=http://galeria.rotfl.biz/listopadowy_topdown]Listopadowy TopDown[/URL]
Godne pozazdroszczenia fotografie ... zwlaszcza, że czerwień była w mniejszości
Nota bene, Czerwony Październik nawet pod koniec listopada błyszczy jak sztandar rewolucji
Nota bene, Czerwony Październik nawet pod koniec listopada błyszczy jak sztandar rewolucji
Karol B.