audio w nb 2002r
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
-
siema,
kupilem wlasnie auto, chcialem przetestowac jak gra cd... plyta zginela w srodku... czy ktos wie o co chodzi? Zdaje sie, ze ktos wyjął bebechy od cdplayera i zostala tylko "szparka" na plytę.
Czy ktos z Was wyciągał to cale ustrojstwo? Jak to zrobic?
pozdrawiam
kupilem wlasnie auto, chcialem przetestowac jak gra cd... plyta zginela w srodku... czy ktos wie o co chodzi? Zdaje sie, ze ktos wyjął bebechy od cdplayera i zostala tylko "szparka" na plytę.
Czy ktos z Was wyciągał to cale ustrojstwo? Jak to zrobic?
pozdrawiam
Jeśli masz sprzęt "Bose" wielomodułowy o podwójnej wysokości, to mam akurat wyjęty- mogę Ci przesłać zdjęcia zaczepów (pokazuje jak wyjąć "radio" z samochodu) i zdjęcie naklejki ze schematem jak wyjąć moduł CD. Takie "Bose" montowane seryjnie w późniejszych Miatach występuje często jako tuner bez modułu magnetofonu i CD, w miejsce których seryjnie wstawione są zaślepki.
W razie czego odezwij się na piotr@hako.poznan.pl
W razie czego odezwij się na piotr@hako.poznan.pl
piotr k.
-
siemka ponownie,
ciągle nie zamontowałem cd playera do tego 2dinowego ustrojstwa, ale zastanawiam się czy warto... czy ktos z Was ma jakies informacje jak podlaczyc jakies zrodlo zewnetrzne do tego firmowego radia? jakies przejsciowki z wyjsciem na malego jacka, ipoda?
ps. ewentualnie, moglibyscie doradzic jakis DOBRY transmitter?
ciągle nie zamontowałem cd playera do tego 2dinowego ustrojstwa, ale zastanawiam się czy warto... czy ktos z Was ma jakies informacje jak podlaczyc jakies zrodlo zewnetrzne do tego firmowego radia? jakies przejsciowki z wyjsciem na malego jacka, ipoda?
ps. ewentualnie, moglibyscie doradzic jakis DOBRY transmitter?
-
siemka, pisze ten post ze swiatyni ipod`a czyli ze sklepu przy piatej alei w nowym jorku
sorki, ze sie chwale, ale nie moglem sie powstrzymac
jak bylem w sklepie mac`a w galerii mokotow, to pani wreczyla mi reklamowke takiego urzadzenia, ktora ipoda traktuje jako zmieniarke...zadzwonilem do dystrybutora, nie ma problemu z modelem dla miaty, porblem jestv natomiast z cena...680zl
nie wiem czy to duzo czy malo, ale postaram sie cos takoego kupic tutaj, pewnie bedzie taniej
pozdrowionka
sorki, ze sie chwale, ale nie moglem sie powstrzymac
jak bylem w sklepie mac`a w galerii mokotow, to pani wreczyla mi reklamowke takiego urzadzenia, ktora ipoda traktuje jako zmieniarke...zadzwonilem do dystrybutora, nie ma problemu z modelem dla miaty, porblem jestv natomiast z cena...680zl
nie wiem czy to duzo czy malo, ale postaram sie cos takoego kupic tutaj, pewnie bedzie taniej
pozdrowionka
-
ostatecznie kupilem transmiter, ktory podlacza sie do zapalniczki... ale "pierdzi" niemilosiernie jak sie dodaje gazu... to zdaje sie zadanie dla elektryka, wie ktos gdzie i za ile to mozna w wawce albo bydzi zrobic??? z gory dzieki za pomoc
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
gregoriovivo pisze:ostatecznie kupilem transmiter, ktory podlacza sie do zapalniczki... ale "pierdzi" niemilosiernie jak sie dodaje gazu... to zdaje sie zadanie dla elektryka, wie ktos gdzie i za ile to mozna w wawce albo bydzi zrobic??? z gory dzieki za pomoc
Pociagnij zasilanie od akumulatora. Masz widocznie zakłócenia od alternatora na masie ktore pewnie z zapalniczki idzie od karoserii.
Ewentualnie sam minus "zapalniczkowy" pociagnij od akumulatora powinno pomóc.
-
witam mam rade, zeby nie kupowac zadnego transmitera z predefiniowanymi kilkoma czestotliwosciami, ktore w miastach zazwyczaj mocno interferuja ze stacjami radiowymi.... jak kupowac transmiter to tylko z mozliwoscia dowolnego ustawiania czestotliwosci...