OPOCZNO i reszta świata 2023 19/21 maja
Moderator: Moderatorzy
- KOORDYNACJA
- Model: ND RF
- Wersja: RF AT 2018 Recaro
Potwierdzamy
Mariusz (KOORDYNACJA) + Aga (AgaPoleDancer)
Na 2 auta zecz jasna
ale że to 2x Automaty to tak jak by było jedno MX5
Mariusz (KOORDYNACJA) + Aga (AgaPoleDancer)
Na 2 auta zecz jasna
ale że to 2x Automaty to tak jak by było jedno MX5
#Miata_z_automatem_wymiata
- Scyzor
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Memories II
Przyszły czasy, w których zapis na imprezy klubowe przypomina promocje w sklepach internetowych. Jak nie klikniesz na zegarek, to szanse zerowe. Zanim człowiek zdążył w ogóle z małżonką temat podjąć, temat się skończył.
Jako że do Opoczna mam niezbyt daleko - mam zatem pytanie do organizatorów. Czy dopuszczalny jest scenariusz, w którym niezarejestrowany na liście kundel przypnie się do zorganizowanej ekipy na cały dzień (sobota) jak rzep psiego ogona - oczywiście bez uczestnictwa w zaplanowanych atrakcjach (bądź z uczestnictwem tam gdzie możliwe to będzie bez wcześniejszego awizowania obecności)?
Szanse pojawienia się swojego szacuję tak na 50/50, ale chciałbym wiedzieć czy są w ogóle takie możliwości...
Jako że do Opoczna mam niezbyt daleko - mam zatem pytanie do organizatorów. Czy dopuszczalny jest scenariusz, w którym niezarejestrowany na liście kundel przypnie się do zorganizowanej ekipy na cały dzień (sobota) jak rzep psiego ogona - oczywiście bez uczestnictwa w zaplanowanych atrakcjach (bądź z uczestnictwem tam gdzie możliwe to będzie bez wcześniejszego awizowania obecności)?
Szanse pojawienia się swojego szacuję tak na 50/50, ale chciałbym wiedzieć czy są w ogóle takie możliwości...
Potwierdzamy również <3
- danielski
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 2.5
To ja też poproszę na rezerwę Danielski +1
Były:
2x NB 1.6
NA 1.6 '91
Ponton NC http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... ead#unread
Jest:
Ponton 2.0
viewtopic.php?f=22&t=35567&p=567756#p567756
2x NB 1.6
NA 1.6 '91
Ponton NC http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... ead#unread
Jest:
Ponton 2.0
viewtopic.php?f=22&t=35567&p=567756#p567756
- Mariusz K.
- Donator
- Model: NA
Szansa jest zawsze 50/50 przypomnij się proszę przed samym zlotem .Scyzor pisze: ↑06 lut 2023, 8:17Przyszły czasy, w których zapis na imprezy klubowe przypomina promocje w sklepach internetowych. Jak nie klikniesz na zegarek, to szanse zerowe. Zanim człowiek zdążył w ogóle z małżonką temat podjąć, temat się skończył.
Mariusz K.
- Mariusz K.
- Donator
Jest nam bardzo miło , że nasz zlot cieszy się takim zainteresowaniem i z roku na rok jesteśmy tym miłym faktem ciągle zaskakiwani , zastanawiamy się czy nie robić dwóch zlotów rocznie . Lista rezerwowa jest też bardzo potrzebna bo często zapisy dokonywane są zbyt pochopnie, a później niektórzy rezygnują z różnych powodów . Najwięcej rezygnacji jest w ostatnich dniach przed zlotem ,tak jak to miało miejsce rok temu kiedy w 3 dni cała lista rezerwowa została wykorzystana a i tak zostały 4 niewykorzystane miejsca . Bądźcie cierpliwi.
Mariusz K.
- Morfi
- Donator
- Wersja: 1.8 vvt
Niestety z powodów rodzinnych w tym roku nie możemy być z Wami ciałem ale będziemy duchem.
A'propos zbyt małej pojemności zlotów. Może warto byłoby się zastanowić nad zorganizowaniem MegaZlotu. Może właściciele klubu/forum podjęliby tę rękawicę ale to już temat na osobny wątek.
A'propos zbyt małej pojemności zlotów. Może warto byłoby się zastanowić nad zorganizowaniem MegaZlotu. Może właściciele klubu/forum podjęliby tę rękawicę ale to już temat na osobny wątek.
montego blue ze "świnką w środku", wersja kanadyjska
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- Scyzor
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Memories II
Dzięki. Przypomnę się z pewnością!Mariusz K. pisze: ↑06 lut 2023, 19:07Szansa jest zawsze 50/50 przypomnij się proszę przed samym zlotem .
Szykuje się taka impreza. Jubileuszowa we wrześniu
- Morfi
- Donator
- Wersja: 1.8 vvt
Szykuje się taka impreza. Jubileuszowa we wrześniu
[/quote]
Myślałem bardziej o corocznej imprezie coś jak Megazloty Miatachellenge ale inaczej. Trudno jest chyba utrzymać środowisko bez takich spotkań. Nie będę zaśmiecał wątku Mariuszowi.
montego blue ze "świnką w środku", wersja kanadyjska
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- Mariusz K.
- Donator
Morfi masz stuprocentową rację. Kiedy 11 lat temu zaczynaliśmy z Martą przygodę z mx5 mażyliśmy o zlotach, na które wtedy też ciężko było się zapisać, uważam że co roczny duży zlot członków forum (a może tylko donatorow czyli tych co dorzucają cegiełkę ) byłby poważną integracją z innymi pozytywnie zakręconymi.
Ale to faktycznie temat na osobną rozmowę z szefostwem
Mariusz K.
Myślę, że @Mazda w drodze może coś chętnie pomóc w tym temacieMariusz K. pisze: ↑08 lut 2023, 18:26Morfi masz stuprocentową rację. Kiedy 11 lat temu zaczynaliśmy z Martą przygodę z mx5 mażyliśmy o zlotach, na które wtedy też ciężko było się zapisać, uważam że co roczny duży zlot członków forum (a może tylko donatorow czyli tych co dorzucają cegiełkę ) byłby poważną integracją z innymi pozytywnie zakręconymi.
-
- Model: Inny
Proszę mnie zapisać Grzegorz60+1
- Mariusz K.
- Donator
- Mariusz K.
- Donator
PRZYPOMINAJKA DLA ZAPRACOWANYCH
Przypominam że 31 marca mija termin wpłat zaliczek ,po tym terminie sięgam po listę rezerwową nie ma zmiłuj .Po tym terminie też podamy rozmiarówkę koszulek ,tak w tym roku będą koszulki
Przypominam że 31 marca mija termin wpłat zaliczek ,po tym terminie sięgam po listę rezerwową nie ma zmiłuj .Po tym terminie też podamy rozmiarówkę koszulek ,tak w tym roku będą koszulki
Mariusz K.
- Mariusz K.
- Donator
Ekipę XwA - Ania i Pawel proszę o zajrzenie do prywatnych wiadomości.
Mariusz K.
- Mariusz K.
- Donator
UWAGA !
Dobra zmiana na liście uczestników (w głównym poście), zwiększamy ilość miejsc do 60. Osoby dopisane z listy rezerwowej prosimy o wpłatę zaliczki lub całości do 7.04.23r .
Dzisiaj utworzę grupę na WhatsApp na której podam tabelkę rozmiarów koszulek damskich i męskich .
Dobra zmiana na liście uczestników (w głównym poście), zwiększamy ilość miejsc do 60. Osoby dopisane z listy rezerwowej prosimy o wpłatę zaliczki lub całości do 7.04.23r .
Dzisiaj utworzę grupę na WhatsApp na której podam tabelkę rozmiarów koszulek damskich i męskich .
Mariusz K.
- Mariusz K.
- Donator
Kochani nie zapomnijcie o zlocie w Opocznie za tydzień myjcie autka ,tankujcie benzynę do pełna póki tania i przyjeżdżajcie do nas.
Mariusz K.