Wykonanie projektu 3D
adapterów do swapa przodu w NC
Moderator: Moderatorzy
- luki_92_92
- Donator
- Model: NC
- Wersja: PRHT '08 2.5
- Kontakt:
Mogę ci to w pracy zeskanować ramieniem 3d z głowicą skanującą i zapisać w formacie .obj jeśli ci to coś daje, w przyszłym tygodniu mam 3 zmianę, więc idealnie bo nikt nie będzie widział, że nie zajmuję się tym, co do mnie należy. Jak dasz radę w tak szybkim czasie mi je dostarczyć to zapraszam, po przyszłym tygodniu przechodzę do biura i już raczej nie do ogarnięcia temat chyba że któremuś z kumpli będzie się chciało w co wątpię Skan z dokładnością w mikronach. Jakbyście chcieli to mam też w domu zapasową zaślepkę haka holowniczego do zderzaka NC3, która co prawda w ASO kosztuje 7zł, ale czekałem na nią kilka miesięcy (co i tak jest niezłym wynikiem biorąc pod uwagę początkowy przewidywany przez aso termin dostawy w roku 2050)
- luki_92_92
- Donator
- Kontakt:
Do kiedy te brewki musialyby dotrzec do ciebie? Obecnie sa juz pomalowane ale chyba nie powinno to miec znaczenia.
W poniedzialek chyba moglbym je nadac.
BTW, ja pytajac o te zaslepke w ASO dostalem info ze jest na magazynie i byla. Moze przy twoim zawowieniu zamowili ich wiecej
Malo tego, na magazynie w PL mieli ultra rzadka zaslepke ktorej nie mieli w magazynach amayamy w Japonii
W poniedzialek chyba moglbym je nadac.
BTW, ja pytajac o te zaslepke w ASO dostalem info ze jest na magazynie i byla. Moze przy twoim zawowieniu zamowili ich wiecej
Malo tego, na magazynie w PL mieli ultra rzadka zaslepke ktorej nie mieli w magazynach amayamy w Japonii
- luki_92_92
- Donator
- Kontakt:
Spoko, w poniedzialek nadam. Podeslij mi prosze dane do paczki na PW. Maila, fon i paczkomat.
- luki_92_92
- Donator
- Kontakt:
Ja w razie czego mogę wydrukować na drukarce 3D.
- luki_92_92
- Donator
- Kontakt:
Siema, temat wlasnie ożył. W ciągu 2-3 tygoni Lukasz bedzie miec skany tych moich brewek.
Co prawda wyslalem je do niego na skan juz pomalowane ale to chyba nie bedzie robic problemu przy pozniejszym dopasowaniu.
Czy jestes w stanie orientacyjnie okreslic calkowite koszty wydruku np 8-10 sztuk (4-5 par)? Czyli material, robocizna i co tam jeszcze dojdzie.
Czy wydruk bedzie chropowaty czy material bedzie jednolity niemal juz do malowania?
Hej, trudno mi powiedzieć bez wglądu w sam projekt. Dajcie co tam macie, potnę to na warstwy i zobaczymy ile wyjdzie.bjorm pisze: ↑09 lip 2021, 7:55Siema, temat wlasnie ożył. W ciągu 2-3 tygoni Lukasz bedzie miec skany tych moich brewek.
Co prawda wyslalem je do niego na skan juz pomalowane ale to chyba nie bedzie robic problemu przy pozniejszym dopasowaniu.
Czy jestes w stanie orientacyjnie okreslic calkowite koszty wydruku 2 sztuk? Czyli material, robocizna i co tam jeszcze dojdzie.
Czy wydruk bedzie chropowaty czy material bedzie jednolity niemal juz do malowania?
- luki_92_92
- Donator
- Kontakt:
Elegancko
Tak sie zawsze zastanawialem, skoro juz wolaja za to 900zl to dlaczego nie zrobili tego adapteru jako pelnego ksztaltu skoro przy pprzejsciu na poliftowy zderzak brakuje zderzaka nie tylko w dolnym rogu, ale i gornym rowniez...
Tak sie zawsze zastanawialem, skoro juz wolaja za to 900zl to dlaczego nie zrobili tego adapteru jako pelnego ksztaltu skoro przy pprzejsciu na poliftowy zderzak brakuje zderzaka nie tylko w dolnym rogu, ale i gornym rowniez...
- luki_92_92
- Donator
- Kontakt:
WeTransferluki_92_92 pisze: ↑20 lip 2021, 19:13m.in. dlatego zdecydowałem się na zakup poliftowych lamp i sprzedaż swoich żeby odzyskać część kasy
Wracając do tematu skanów -> jakieś sugestie jak to udostępnić? Jeden plik waży 1.4gb, są dwa takie. Dropbox i onedrive odpadają bo mam zapełnione, a nie mogę nic usunąć ;x
- luki_92_92
- Donator
- Kontakt:
Przypomniałem sobie, że mam prawie pusty dysk google, więc wrzuciłem tam - na wetransfer jest limit do 2gb. Łapcie:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Niestety nie mam dobrych wieści. Niezależnie jak pokręcę obiektem nie mieści mi się on na drukarce.
- luki_92_92
- Donator
- Kontakt:
- niezalogowany
- Wersja: szybki ponton
- luki_92_92
- Donator