m1k0 pisze:NA 1:08, ale kierowałem kruciutko. A raczej się bawiłem
to jak poćwiczysz to zejdziesz poniżej minuty Szacun
SimMiataChallange
Moderator: Moderatorzy
tinuviel pisze:m1k0 pisze:NA 1:08, ale kierowałem kruciutko. A raczej się bawiłem
to jak poćwiczysz to zejdziesz poniżej minuty Szacun
irekJ pisze:Kurde czytam i patrzę i zaczynam żałować, że blaszaka nie mam. Zakładam, że odpalenie AC na notebooku ze zintegrowaną grafiką nie wchodzi w grę?
I śmiga ktoś w Project Cars... mam PS4 + G27 ale nie mam z kim pojeździć w zimie
irekJ pisze:Kurde czytam i patrzę i zaczynam żałować, że blaszaka nie mam. Zakładam, że odpalenie AC na notebooku ze zintegrowaną grafiką nie wchodzi w grę?
I śmiga ktoś w Project Cars... mam PS4 + G27 ale nie mam z kim pojeździć w zimie
Kamien pisze:Trochę z innej bajki... DIRT3 Complete Edition za friko... jeszcze 1 dzień i 7 godzin... (pozdrawiam wykopków)
https://www.humblebundle.com/store/dirt-3-complete-edition-free-game?linkID=&mcID=102:581135b76c8766b602f68233:ot:578fa06b0dca63f1bd90ed22:1&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2016_11_10_Birthday_Sale&utm_content=Banner
tomasz01 pisze:Największego szoku doznałem sięgając po drążek zmiany biegów - w samochodzie jest to coś naturalnego, tutaj na razie mi nie pasuje, ale obiecałem sobie z niego nie rezygnować i się przyzwyczajać.
Wrażenia z jazdy są niezbyt naturalne jak dla mnie ale z tego co czytałem to długie godziny przestawiania po jednej pozycji
tomasz01 pisze:Podsumowując jednym zdaniem - szok i nauka jazdy samochodem prawie od nowa
tinuviel pisze:Też tak miałem i ktoś mi w tym temacie napisał że po dwóch tygodniach będę śmigał i faktycznie tak się stało. Żaden ze mnie mistrz kierownicy ale już czerpię pełną przyjemność z jazdy
Zgadzam się, z wyjątkiem wspomnianego "Lienz Festival of Speed". On sam w sobie, nawet bez dodatków jest genialny. Oczywiście po wgraniu "Real Feel", kilku modów graficznych i wymianie "Focusa" na 600-konne Subaru jest jeszcze lepiejPiotrekR pisze:No ale rFactor wymaga zainstalowania różnych modów, bo sam w sobie, tak "z pudełka" to jest raczej słaby. Ja na stare pc'ety polecałbym jeszcze Richard Burns Rally (jeśli ktoś chce zobaczyć co to hardcore )
nickesh v2.0 pisze:Wśród tytułów na konsole Gran Turismo też wypadło całkiem spko. Tomasz, jak coś to w szafie kurzy mi sie PlayStation 3 + GT5 i GT6. Mogę Ci jutro na spota podrzucić.