Co ciekawe, konto Inteligo nie dopuszcza znaku "-" w tytule przelewu

Tuleja drążka zmiany biegów
Moderator: Moderatorzy
Masz na myśli, żebym dorzucił to do przesyłki do Autopagi, tak?Wolf pisze:Zapłacone - Szczecin
Nie trzeba potwierdzać tutaj. Informacje o przesyłce proszę posłać na PW, a potwierdzeniem zaksięgowania płatności będzie adnotacja na liście. Jeśli nie pojawi się po trzech dniach, dopiero wtedy należy zacząć się "niepokoić" i skontaktować w celu wyjaśnienia sprawyczester_ pisze:Hehehe teraz będzie 80szt. Postów z potwierdzeniami:)
Możesz. Poślij dane, proszę.ravestation pisze:z ciekawości pytanie - czy jestem w stanie na swoją część dostać FV ? (podałbym Tobie nikesh dane do FV na PW)
nickesh v2.0 pisze:Dobra, misie, 21 osób jeszcze nie zapłaciło, więc zrobimy tak: w poniedziałek (24 sierpnia) usuwam z listy wszystkich, od których nie dostanę przelewu i składam zamówienie. Na realizację i tak trochę jeszcze poczekamy, więc jakoś trzeba pogodzić interes tych, którzy już zapłacili z interesem pozostałych.
Jumpman pisze:A na dopisanie sie z szybciutkim przelewem szansa jest?
Dopisuję. Numer konta znajdziecie w PDF-ie, w pierwszym wpisie tego wątku.Darecki888 pisze:Ja też chciałbym się dopisać, podeślij proszę nr konta.
Jumpman pisze:Kasa poszła, PW poszło. Dodam jeszcze tu, że proszę o przesłanie do mnie zamówień:
elbe
Agent
Jumpman
TakTycjan pisze:Rozumiem, że za przesyłke płaci Autopaga, a my sie już z nim rozliczymy