rogI pisze:A do mnie właśnie dotarło, że 11.10 muszę być w Poz
Że tak powiem...
Moderator: Moderatorzy
DEXTER pisze:Czuję, że na ALL STAR pojawi w 90% EAST
Dr.KoKoN pisze:DEXTER pisze:Czuję, że na ALL STAR pojawi w 90% EAST
w sumie... jeśli wszyscy z E startujący na W zakwalifikują się z E... to zostanie ~50% miejsc dla uczestników W... źle rozumiem?
remik pisze:Dr.KoKoN pisze:DEXTER pisze:Czuję, że na ALL STAR pojawi w 90% EAST
w sumie... jeśli wszyscy z E startujący na W zakwalifikują się z E... to zostanie ~50% miejsc dla uczestników W... źle rozumiem?
Nie wiem czy źle , ale ja słowa Dextera zupełnie inaczej zrozumiałem
DEXTER pisze:remik pisze:Dr.KoKoN pisze:DEXTER pisze:Czuję, że na ALL STAR pojawi w 90% EAST
Nie wiem czy źle , ale ja słowa Dextera zupełnie inaczej zrozumiałem
No wlasnie, chyba niechcacy wywolalem burze. Mi chodzilo o co innego. Mianowicie o to, ze z West czesc osob z tych 20 nie pojedzie na Jastrzebia ze wzgledow ekonomicznych
ciupas pisze:Ładnie to wygląda
pan_miko pisze:Pytanie mam, co to jest to B3?
ok już chyba wiem, best three tak?
Szczupak pisze:Przepraszam, że się wtrącę, ale w której klasie motorsportu liczone są w klasyfikacji generalnej wyniki najlepszych kilku rund zamiast punktacji ogólnej? najlepszych kilka przejazdów do klasyfikacji rundy jak najbardziej rozumiem, ale z takim rozwiązaniem się jeszcze nie spotkałem o.O
majkel pisze:Tyle że u nas ten zapis wynikał trochę z czegoś innego niż sięganie do wzorców. Chodziło po prostu o danie każdemu uczestnikowi marginesu na niespodziewane zdarzenia typu kolizja terminów rundy z czymkolwiek innym, przypadki losowe, nagła awaria etc.
arturo_tiburon pisze:
Hantkus "edit3: Uważam również, że pierwszeństwo na liście rezerwowej(w razie rezygnacji kogoś z 40) winni mieć kolejni w klasyfikacji, a nie osoby dla MMC zupełnie obce. Że wspomnę choćby o Fivie...imho winien tam być.
Ponadto jeśli z 40 rezygnuje ktoś np. z east to miejsce w 1 kolejności idzie do nastepnego sklasyfikowanego east...analogicznie z west.
Finał MMC miał być z założenia dla startujących w MMC..."
Nie martwiłbym się na zapas brakiem miejsc dla tych którzy chcą być, sposób prowadzenia zapisów jakikolwiek by nie był będzie miał jakies wady i zalety i takiego co by się wszytkim podobał raczej nie ma. Tymczasem chyba już do Wszytkich dotarło powoli info o imprezie i można się z dużym prawdopodobieństwem sukcesu zapisać na rezerwę - zwłaszcza jak komus zależy;-). Założeń do finału było sporo i było też takie, że jest to impreza integrująca i zachęcająca do MMC nowych ludzi stąd jest zarówno otwarta opcja na rezerwę jak i możliwość udziału bez jazdy na torze.