[Kraków] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
- Tomai
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: 2,0
Witam serdecznie
Jeśli planujecie jakieś spotkanie w sobotę popołudniu to chętnie byśmy dołączyli gdyż zwiedzamy w ten weekend wasze piękne miasto.
Vertigo nie ukrywam że chętnie bym zobaczył Twoją piękną NA jeśli byłoby to możliwe.
Jeśli planujecie jakieś spotkanie w sobotę popołudniu to chętnie byśmy dołączyli gdyż zwiedzamy w ten weekend wasze piękne miasto.
Vertigo nie ukrywam że chętnie bym zobaczył Twoją piękną NA jeśli byłoby to możliwe.
Była NA BRG 1.8 118 Km 146 Nm
Była NBFL Phoenix 1.8 138KM 156Nm
Była NBFL Garnet Red Mica 1.8
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Była NBFL Phoenix 1.8 138KM 156Nm
Była NBFL Garnet Red Mica 1.8
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Moi mili, miałem dziś przygodę w Krakowie. Starsza pani wjechała mi w tył na tyle boleśnie, że o ile mnie pozszywali i zapakowali w kołnież to maleństwo raczej samo do domu nie wróci (nie domyka się bagażnik, tłumik dziwnie hałasuje... nie chcę nią jechać w trasę)
Meritum: szukam warsztatu mechanicznego który podejmie się naprawy lub firmy która przewiezie mi małą do warszawy z oc sprawcy (jutro potwierdzę czy taka opcja jest możliwa w Alliantz) Na moje oko do zrobienia jest zderzak, lampy, klapa, mocowanie tłumika (?) Możecie kogoś polecić?
Dzięki!
Meritum: szukam warsztatu mechanicznego który podejmie się naprawy lub firmy która przewiezie mi małą do warszawy z oc sprawcy (jutro potwierdzę czy taka opcja jest możliwa w Alliantz) Na moje oko do zrobienia jest zderzak, lampy, klapa, mocowanie tłumika (?) Możecie kogoś polecić?
Dzięki!
Ruff pisze:https://www.facebook.com/groups/143710905767666/
Ale nie wiem czy tak zadziała, jak nie to wyslij mi maila to Ci wysle zaproszenie, bo tam jest taka opcja.
witajcie, wysłałem prośbę o dołączenie do grupy
jeżeli ktoś może kliknąć na tak - to byłby wdzięczny ))
była: Madzia 1990 1.6
jest: konserwa
Ruff pisze:witajcie, wysłałem prośbę o dołączenie do grupy
Zaklikane! JAkby jeszcze ktos chciał być dodany a jeszcze nie był to odezwijcie się, bo czasem kogos nie kojarzę a nie chcę dodawac kogo popadnie.
wielkie dzięki
to jest trasa wyścigów górskich...
- kociol
- Donator
- Model: NC FL2
- Wersja: Sport Recaro
Tez bym chetnie zawital... Ujezdzalem wszystkie drozki odchodzace od ostrej... Do tego stopnia, ze pani z pobliskiej stacji benzynowej poznawala mnie od strzala
MAD fabworx specjalne części dla Twojej Miaty
https://www.instagram.com/mad_fabworx/
Life is too short to drive a boring car.
- rsmx5
- Model: Inny
- Wersja: Fiat 124 Spider
guardian pisze:jeżeli pogoda będzie taka jak zapowiadają to melduję się na linii startu
kociol pisze:Tez bym chetnie zawital... Ujezdzalem wszystkie drozki odchodzace od ostrej... Do tego stopnia, ze pani z pobliskiej stacji benzynowej poznawala mnie od strzala
Propozycja trasy -> [URL=https://mapy.google.pl/maps?saddr=Bochnia&daddr=Sobol%C3%B3w+to:DW966+to:Krakowska+to:49.669157,20.3451181+to:Zalesie+to:Limanowa+to:49.6925657,20.4899529+to:Tegoborze+to:Gr%C3%B3dek+nad+Dunajcem+to:Iwkowa+to:Lipnica+Murowana+to:Bochnia&hl=pl&ie=UTF8&ll=49.798109,20.490875&spn=0.511469,1.352692&sll=49.797223,20.490875&sspn=0.511479,1.352692&geocode=FUp1-gId-L03ASn3onoOMTsWRzFoB0kCI4nywA%3BFXWH-QId4Fo2ASn7vXEQDD0WRzFd6yas_NtB8g%3BFdAL-QIddsA0AQ%3BFXql9gIdGAU3AQ%3BFSXk9QIdHnE2ASl3WR_-fAMWRzFOU1hJdgk3mg%3BFapA9QIdt4I2ASn9_1112wMWRzHJBrJqXkkrVg%3BFY5z9gIdiJ43ASl3FpcR6hwWRzGBk6TCxRdTvw%3BFZU_9gId4KY4ASkvA8m64_c9RzGAEMTmuI4m1A%3BFXl39gIdX-c6ASm5Y2SsMfE9RzFFx5THvUbrTg%3BFcsT9wId9Fk8ASmXaszwRvI9RzF2OVCJjsOuhA%3BFZ4k-AIdKy46ASmNivCTTPU9RzHomAKYbwAkAA%3BFVbH-AId-S45ASm7LiPywCEWRzEqqadgdciZbg%3BFUp1-gId-L03ASn3onoOMTsWRzFoB0kCI4nywA&t=h&mra=ls&via=4,7&z=10]klik klik[/URL]
Tak mniej-więcej bo nie chce mi się dziergać wszystkich bocznych dróżek...
1. rsmx5
2. Ruff
3. kwasiu
4. guardian aka Pan Tomasz
5. kociol
ktoś jeszcze?
nozda pisze:Ruff pisze:witajcie, wysłałem prośbę o dołączenie do grupy
Zaklikane! JAkby jeszcze ktos chciał być dodany a jeszcze nie był to odezwijcie się, bo czasem kogos nie kojarzę a nie chcę dodawac kogo popadnie.
wielkie dzięki
Jeśli można mnie też dodaj do grupy na https://www.facebook.com/groups/143710905767666/ pozdrawiam.
Panie i Panowie,
25.01 żenię się. Do Ślubu oczywiście wieziemy się miatą.
Będziemy ruszać z Ruczaju (ul.Przemiarki godz. 10:00) i jedziemy na Wolę Justowską (Willa Decjusza godz 11:15), następnie wracamy znowu na Ruczaj (ul.Torfowa). Oczywiście można dołączyć na każdym etapie.
Dla zainteresowanych podam więcej szczegółów.
Jeżeli ktokolwiek z Was będzie miał ochotę nam towarzyszyć będzie nam bardzo miło
25.01 żenię się. Do Ślubu oczywiście wieziemy się miatą.
Będziemy ruszać z Ruczaju (ul.Przemiarki godz. 10:00) i jedziemy na Wolę Justowską (Willa Decjusza godz 11:15), następnie wracamy znowu na Ruczaj (ul.Torfowa). Oczywiście można dołączyć na każdym etapie.
Dla zainteresowanych podam więcej szczegółów.
Jeżeli ktokolwiek z Was będzie miał ochotę nam towarzyszyć będzie nam bardzo miło
Jak najbardziej
Jadę na turniej taneczny we czwartek, więc wtedy nie dam rady. Chyba, że wspomożecie eskortą przez pierwszy odcinek drogi
Jadę na turniej taneczny we czwartek, więc wtedy nie dam rady. Chyba, że wspomożecie eskortą przez pierwszy odcinek drogi
Świat to więcej niż można uchwycić okiem lub dotknąć dłonią...
Dance through your life!
Dance through your life!
Proponuję spotkanie w dniu jutrzejszym na terenie Krakowa w godzinach późnopopołudniowych. Chętni? Co do miejsca to preferowałbym otwarty parking, aczkolwiek pogoda ma być niespecjalna. Może zadaszenie pod Selgrosem na Nowohuckiej o 18?