Hannuszka i Prex mają wypowiedzieć to magiczne TAK 20go czerwca. W kościele uroczystość rozpoczyna sie o 14:00, potem przejazd do The PIANO w Bytomiu (start pewnie ok 15:00)- trasa
Jak zapewne się domyślacie chodzi o sprawdzenie waszej potencjalnej obecności na tymże wydarzeniu. Sprawa jest nieco skomplikowana (a może nie), bo wesele jest w piątek w godzinach pracy, więc nie wiem ilu z was może wpaść. Pewnie sporo osób będzie miało wtedy wolne ze względu na długi weekend, ale wielu tym samym pewnie wyjedzie... Z tego powodu powstał w mojej głowie plan B. Poniżej zatem propozycja A i B. Jeśli chcecie/możecie uświetnić uroczystość Hanki i Marka swoją obecnością (oczywiście czystą Miatka

PLAN A = plan względnie standardowy. Spotykamy się ok ok 13:45 przed kościołem, ustawiamy ładnie nasze piękne MX-5ki, witamy H&M kiedy podjadą, idziemy na msze, a potem odwozimy Młodą Parę przedstawioną powyżej trasą do knajpy... Oczywiście jak ktoś może być nieco później, tj. do 14:45, to może ustawić się w trakcie mszy, ale tak aby parada ruszyła razem. Moim zdaniem w tej opcji musi być min 5-7 aut żeby to w ogóle jakoś wyglądało, ale można ew dyskutować.
PLAN B = plan bezpieczniejszy ilościowo. Umawiamy się na konkretna, popołudniową godzinę (np 18) pod restauracja gdzie odbywa się weselicho i na pół godzinki "porywamy" H&M celem nakręcenia krótkiego, szalonego filmiku i cyknięcia kilku pamiątkowych fotek grupowych. Opcja ta pozwala osobom pracującym na spokojne dojechanie we właściwe miejsce, co moim zdaniem powinno zwiększyć ilość Miat, choć mogę się mylić.
Ja niestety/stety nie będę mógł tak do końca sterować przebiegiem tego eventu z naszej strony w wersji A, bo tego dnia wracam z USA i na ślub wpadnę rzutem na taśme. Ale jakby co, to plan B mogę przeprowadzić (o ile w ogóle dolecę

Wszyscy wiemy jak fajną i lubianą parę tworzą H&M (zresztą solo tez są super

LISTA
1. Jumpman - A+B