MAZURY 2017 - ODKRYJMY COŚ NOWEGO
25-28 MAJ 2017
Moderator: Moderatorzy
Smock pisze:Jeszcze tylko chwilka i wyruszamy na prawdopodobnie najlepszy zlot w tym roku
z powyższego cytatu z czystym sumieniem wywalam "prawdopodobnie "
to był fantastyczny zlot w przepięknych okolicach z zajebistymi ludźmi tak sobie myślę że Pisi zrobił już kilka takich zlotów tylko nam o nich nie mówił....
Jeszcze raz wielkie dzięki dla Roberta za tak wspaniałą organizację imprezy
Ostatnio zmieniony 29 maja 2017, 15:54 przez Smock, łącznie zmieniany 1 raz.
To i my ... Dopiero dzisiaj bo wczoraj, po powrocie mój organizm domagał się tego, co przez trzy ostatnie dni regularnie mu dostarczałem Żeby nie doznał szoku, kolejny wieczór z rudą .
Dzisiaj z czystym sumieniem i mniej czystą wątrobą, mogę napisać, że było to jedno z fajniejszych i ciekawszych spotkań, na których gościłem. Miejsce genialne... ludzie wspaniali ... trasy mega .Bardzo się z Anetą cieszymy, że mogliśmy Was poznać i mamy nadzieję na następne takie spotkania w przyszłości.
Robert, wielkie dzięki za pomysł i wspaniałą organizację zlotu. Mega profesjonalnie, ciekawie i na luzie
Te cztery dni utwierdziły mnie w przekonaniu, że zakup Miśki był słuszny
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI !!!
dla organizatora.
Dzisiaj z czystym sumieniem i mniej czystą wątrobą, mogę napisać, że było to jedno z fajniejszych i ciekawszych spotkań, na których gościłem. Miejsce genialne... ludzie wspaniali ... trasy mega .Bardzo się z Anetą cieszymy, że mogliśmy Was poznać i mamy nadzieję na następne takie spotkania w przyszłości.
Robert, wielkie dzięki za pomysł i wspaniałą organizację zlotu. Mega profesjonalnie, ciekawie i na luzie
Te cztery dni utwierdziły mnie w przekonaniu, że zakup Miśki był słuszny
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI !!!
dla organizatora.
"Szczęście, to stan umysłu ... Live to Ride"
2017 - 2020 1.8 NCFL Kirei - Miśka
2020 - na zawsze razem 2.0 NCFL Cocaine
2017 - 2020 1.8 NCFL Kirei - Miśka
2020 - na zawsze razem 2.0 NCFL Cocaine
-
- Model: ND
- Wersja: 2.0
WIELKIE DZIĘKI dla PEECEE za organizację wyjazdu, było przesympatycznie
Ja chce tam wrócić!! Dawajcie foty w normalnych rozdzielczościach
A fota powyżej pokazuje jakie turbo miaty można było spotkać na mazurach napędzane przez (ich nowa ksywka ze zlotu hehe tak jak WIDZĘ MOJA - 10 minut się LOGOWAŁEM !!
Ja chce tam wrócić!! Dawajcie foty w normalnych rozdzielczościach
A fota powyżej pokazuje jakie turbo miaty można było spotkać na mazurach napędzane przez (ich nowa ksywka ze zlotu hehe tak jak WIDZĘ MOJA - 10 minut się LOGOWAŁEM !!
Pozdrawiam!
była: NA 1.6 1990, NB 1.8 2000, NC 2.0 2008, NA 1.8 1997, NCfl 2.0 2010.
jest: ND 2.0 2018.
była: NA 1.6 1990, NB 1.8 2000, NC 2.0 2008, NA 1.8 1997, NCfl 2.0 2010.
jest: ND 2.0 2018.
.Do[Man] pisze:jar_ku pisze: turystyczno-krazojnawczy odcinek pt. "Z Józefem przez Polskę, czyli drogi których sam byś nie odnalazł".
Ja się zastanawiam czemu pozwoliliscie Panu J prowadzić
Przecież to było wiadome, że skoro Miata wypluła mu 157 koni to będzie chciał ją porządnie przegonić
Jak jest naprawdę z tymi kucykami to jeszcze nie wiem . Cold air intake dał 153,6 KM
Teraz jest już short cold air intake więc możne z tymi 157 dużo się syneczku nie pomyliłeś
Na szczęście są jeszcze tacy których nigdy nie zrazi np 12 godzinna jazda na skróty w Bieszczady .
I Jarek jest tym dobrym wzorem od którego syneczku powinieneś się uczyć. . Jazda z Mazur miał drugie dno
Tak między nami( mam nadzieję Synku ,że zachowasz to w tajemnicy ) to jechałem na krechę z GPS od Mathieu .
Ten GPS gadał do mnie po obcemu. Tłumaczył mi to on line przez walkitalki właściciel więc czasami
się zdarzało ,że jak przyszło tłumaczenia to już było po zakręcioe .Ale droga była piękna
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Paczka fotek , ktore wrzucilem wczoraj na FB tym razem w wersji rozszerzonej/nieocenzurowanej Przyjemności
https://www.dropbox.com/s/70q9sci1wlcab ... 7.zip?dl=0
Fiveopac pisze:Paczka fotek , ktore wrzucilem wczoraj na FB tym razem w wersji rozszerzonej/nieocenzurowanej Przyjemności
Chcieliśmy serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom zlotu za opłacanie podatków, dzięki czemu Antoni mógł osobiście zapłacić Robertowi CZĘŚĆ wypłaty, a ten przeznaczył to na organizacje tej przewspaniałej imprezy.
Było super organizacja pierwsza klasa gonisz czołówkę z PZ
Ekipa zlotowa jak zwykle dopisała z Wami to można na koniec świata jechać na zlot Dziękujemy za śmiech, zabawę, tańce, rozmowy, zdjęcia i co tylko tam było... a było tego sporo
I oczywiście załodze łajby za rejs w nieznane
DZIĘKUJEMY
Żyrafka i Doman
A tak na poważnie to jedyne co mi przeszkadzało to PC chrapiący w pierwszym domku
Było super organizacja pierwsza klasa gonisz czołówkę z PZ
Ekipa zlotowa jak zwykle dopisała z Wami to można na koniec świata jechać na zlot Dziękujemy za śmiech, zabawę, tańce, rozmowy, zdjęcia i co tylko tam było... a było tego sporo
I oczywiście załodze łajby za rejs w nieznane
DZIĘKUJEMY
Żyrafka i Doman
A tak na poważnie to jedyne co mi przeszkadzało to PC chrapiący w pierwszym domku
Taki filmik mi zasugerowały algorytmy Youtuba:
https://www.youtube.com/watch?v=V33a451g0vM
https://www.youtube.com/watch?v=V33a451g0vM