I Wielka Wojna Klubów
badanie rynku
Moderator: Moderatorzy
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: FL
Super idea... ja tam nie jestem do ścigania stworzony, ale chętnie się pobawię z wami, zwłaszcza, że Wrocek tak blisko
Live to ride - ride to live! HD or MX5 or 1302S or 126P ?
Części do NA - rozbiórka czerwonej - kliknij
Moja Lalunia
Moja Lalunia
- KyRy
- Moderator
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
Jestem za! Nawet jeśli do reprezentacji bym się nie załapał to zawsze pokibicować można
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Hehe, w razie potrzeby chętnie bym wziął udział, ale uważam że powinno się wystawić najszybszych (do których nie należę)
.. choć z MR2 bym się dziwnie czuł jakbym czasem znajome gęby zobaczył
.. choć z MR2 bym się dziwnie czuł jakbym czasem znajome gęby zobaczył
Dlaczego MX-5? --> http://www.youtube.com/watch?v=m67ZMn0tzg8#t=5m28s
-
I może znajomy silnik spotkasz Ale to się okaże, kilka turbawek zbierzemy na pewno. A potrzeba żebyś wziął udział jest duża bo po Rakietowej idziemy w tany.
Stay Tuned!
Nie ma boga nad JDM a Tsuchiya jest jego prorokiem.
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Jak dobrze że chociaż w tej jednej "konkurencji" możemy być spokojni o nasze zwycięstwo...
MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
-
Hanktus - Kordiana?
Stay Tuned!
S2000 jest spokojnie w zasiegu, turbomiaty, a jak wiemy turbomiata jest w zasiegu NC, a ona jest w zasiegu NB 1,8, a ona jest.... Takze wszystko da sie ogarnac.
Co do laczenia tego z MMC - prosta sprawa - do generalki MMC kwalifikowane sa tylko aua z karoseria mazdy mx-5
Tyko jak wyjdziemy z lubelszczyzny to nie bedzie juz MINI challenge wiec trzeba bedzie zmienic nazwe
Co do laczenia tego z MMC - prosta sprawa - do generalki MMC kwalifikowane sa tylko aua z karoseria mazdy mx-5
Tyko jak wyjdziemy z lubelszczyzny to nie bedzie juz MINI challenge wiec trzeba bedzie zmienic nazwe
- Kim Son San
- Model: ND
- Wersja: 200+
- Kontakt:
hella_flush pisze: A potrzeba żebyś wziął udział jest duża bo po Rakietowej idziemy w tany.
Reprezentantem jest się całe życie, w każdej sytuacji
ex-NA 1992 1.6 turbo Winning Blue
ex-NA 1994 1.6 turbo Brilliant Black
ND 2015 2.0
ex-NA 1994 1.6 turbo Brilliant Black
ND 2015 2.0
Tylko ja 1,6 na seryjnym zawiasie strasznej chłosty im nie dokonam.. :neutral:
Ale z piciem nie jest też tak lekko - jak będzie kilku zawodników ze starego składu MR2 to trzeba będzie walczyć
Ale z piciem nie jest też tak lekko - jak będzie kilku zawodników ze starego składu MR2 to trzeba będzie walczyć
Dlaczego MX-5? --> http://www.youtube.com/watch?v=m67ZMn0tzg8#t=5m28s
-
W piciu wygramy na luzie, to CI gwarantuję Co do toru, to coś mi sie wydaje, że kilka ichnich ssaków będzie się poruszać spacerowo
Stay Tuned!
- Błaszczykowski
- Model: NB FL
- Wersja: Memories III
to ja mam apgrejt do pomysłu. Żeby było ciekawiej podzielimy się w dwójki. Jedna mazda i jedna tojka i do tego wspólny start, przegrany z tej pary odpada, Wygrywa ten klub którego reprezentantów zostanie więcej po biegach
-
Pomyslimy
Stay Tuned!
-
- Donator
- Wersja: FL
kub pisze:to ja mam apgrejt do pomysłu. Żeby było ciekawiej podzielimy się w dwójki. Jedna mazda i jedna tojka i do tego wspólny start, przegrany z tej pary odpada, Wygrywa ten klub którego reprezentantów zostanie więcej po biegach
To chyba średni pomysł ze względu na to, że chyba mało kto chce do tego stopnia ryzykować uszkodzenie auta, że pojedzie w parze z jakimś ziomkiem, którego zupełnie nie zna. Po drugie to w takich sytuacjach będą przypadki, że porobione mocno auto wskoczy do pary z prawie bądź czysta seria...i gdzie tu fun?
Live to ride - ride to live! HD or MX5 or 1302S or 126P ?
Moja Lalunia
Moja Lalunia
-
A kto powiedział, że to musi być jednocześnie? Po prostu chodzi o drabinkę eliminacji zamiast branie 5 najlepszych aut czy coś. I możnaby wtedy tak podziałać, żeby startowały ze sobą auta o zbliżonych osiągach.
Poza tym, można pewnie ułożyć tak trasę, żeby się pokrywała, ale miała 2 różne punkty startu/mety, ale z doświadczenia wiem że któryś zazwyczaj będzie miał lepszą trasę (tam gdzie po starcie bliżej jest do 1. zakrętu), więc dwa przejazdy z zamianą startu to minimum
Na razie pomysł dopiero się rodzi, więc burza mózgów jest jak najbardziej wskazana
Poza tym, można pewnie ułożyć tak trasę, żeby się pokrywała, ale miała 2 różne punkty startu/mety, ale z doświadczenia wiem że któryś zazwyczaj będzie miał lepszą trasę (tam gdzie po starcie bliżej jest do 1. zakrętu), więc dwa przejazdy z zamianą startu to minimum
Na razie pomysł dopiero się rodzi, więc burza mózgów jest jak najbardziej wskazana