Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
Siema wszystkim WojtaS ze Śląska
na forum juz jakiś czas Niedługo pojawi sie temat z Miatka w dziale Nasze auta
na forum juz jakiś czas Niedługo pojawi sie temat z Miatka w dziale Nasze auta
"Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cię widzą"
Red Stance Miata by WojtaS90
http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13247
Red Stance Miata by WojtaS90
http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13247
Jak zwykle napisałem temat a witam się dopiero później
Szukam auta dla siebie i rozważam Mazdę. Moja Toyotka poszła do ludzi (trzydrzwiowa strzała 1.4), ale tak się złożyło, że chyba znowu samochodu będę potrzebował. Pomyślałem, że skoro MX-5 nie kosztują majątku a model ten awaryjny też nie jest, to dlaczego by nie?
Pewnie większość czasu będę spędzał w Olsztynie, więc z chęcią się na jakiś mini-zlocik wybiorę jeśli coś będziecie organizować. Póki co pieszo )
Szukam auta dla siebie i rozważam Mazdę. Moja Toyotka poszła do ludzi (trzydrzwiowa strzała 1.4), ale tak się złożyło, że chyba znowu samochodu będę potrzebował. Pomyślałem, że skoro MX-5 nie kosztują majątku a model ten awaryjny też nie jest, to dlaczego by nie?
Pewnie większość czasu będę spędzał w Olsztynie, więc z chęcią się na jakiś mini-zlocik wybiorę jeśli coś będziecie organizować. Póki co pieszo )
-
Hey,
Jestem Michał, mam 35 lat. pochodzę z poznania....
Prowadzę własną firmę.... Jak każdy facet,, a może prawie jak każdy kocham samochody...Rok temu zakupiłem Toyotę Celicę z 91r. Natomiast w zeszłym tygodniu udało mi się w końcu zakupić Miatkę.... pochodzi z 2004 1.6 w kolorze czarnym. Niestety długo się nie nacieszyłem ponieważ przyjechała do mnie we wtorek o 10.00 a o 15.00 wyjechałem do Sztocholmu. Czekam z niecierpliwością na powrót...... do domu. Wtedy kliknę jej kilka fotek, aby podzielić się z Wami radością. Cieszę się,że jest tu trochę "wiary" z Poznania. Mam nadzieję, że uda mi się chociaż lokalnie z kimś spotkać i posłuchać doświadczonych posiadaczy, a mam sporo pytań. Na tą chwilę to tyle..... Pozdrowienia z zimnej Szwecji.....
Michał
Jestem Michał, mam 35 lat. pochodzę z poznania....
Prowadzę własną firmę.... Jak każdy facet,, a może prawie jak każdy kocham samochody...Rok temu zakupiłem Toyotę Celicę z 91r. Natomiast w zeszłym tygodniu udało mi się w końcu zakupić Miatkę.... pochodzi z 2004 1.6 w kolorze czarnym. Niestety długo się nie nacieszyłem ponieważ przyjechała do mnie we wtorek o 10.00 a o 15.00 wyjechałem do Sztocholmu. Czekam z niecierpliwością na powrót...... do domu. Wtedy kliknę jej kilka fotek, aby podzielić się z Wami radością. Cieszę się,że jest tu trochę "wiary" z Poznania. Mam nadzieję, że uda mi się chociaż lokalnie z kimś spotkać i posłuchać doświadczonych posiadaczy, a mam sporo pytań. Na tą chwilę to tyle..... Pozdrowienia z zimnej Szwecji.....
Michał
JarmaDecorPoznan pisze:Jestem Michał, pochodzę z Poznania.... w zeszłym tygodniu udało mi się w końcu zakupić Miatkę
Witamy. Każda nowa mx w Poz. cieszy Pstryknij kilka fotek i pochwal się autem we właściwym dziale. Do zobaczenia na spotach.
-
- Model: NB
- Wersja: Miracle
- Kontakt:
Witam witam!
Również jestem z Poznania (zresztą Szymka znam od dawna) i od jakiegoś czasu czaję się na własną MX-5...
Nic mnie nie goni, więc pomału czytam sobie forum, oglądam i myślę. Generalnie celuję w NBFC, ale też absolutnie nie wykluczam NB czy nawet NC. Cel: radość z jazdy... codziennej, do pracy. Przez cały rok. Pomysł o tyle mało "rozsądny", że do biura jeżdżę z taką bestią: www.facebook.com/pies.wedel Teraz jeździmy dużym kombi, więc byłaby to spora zmiana
Nie mam ambicji startowania w zawodach, potrzebuje dobre, niezawodne auto. A jeśli przy tym może być to auto zaje#$%^& to czemu nie?
Dotychczas jeździłem kaszlem, hondą, rowerem, roverem, teraz bmw, wiec RWD nie jest mi obce. Natomiast szczerze mówiąc stosunek masy i mocy niektórych miat odrobinę mnie przeraża
-
Auto marzenie (model, kolor, silnik, wersja!) to dla mnie mx-5 sprzedane przez luketa: http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=29&t=13006
Ma być klasycznie...
Do zobaczenia na szosie!
Jacek
Również jestem z Poznania (zresztą Szymka znam od dawna) i od jakiegoś czasu czaję się na własną MX-5...
Nic mnie nie goni, więc pomału czytam sobie forum, oglądam i myślę. Generalnie celuję w NBFC, ale też absolutnie nie wykluczam NB czy nawet NC. Cel: radość z jazdy... codziennej, do pracy. Przez cały rok. Pomysł o tyle mało "rozsądny", że do biura jeżdżę z taką bestią: www.facebook.com/pies.wedel Teraz jeździmy dużym kombi, więc byłaby to spora zmiana
Nie mam ambicji startowania w zawodach, potrzebuje dobre, niezawodne auto. A jeśli przy tym może być to auto zaje#$%^& to czemu nie?
Dotychczas jeździłem kaszlem, hondą, rowerem, roverem, teraz bmw, wiec RWD nie jest mi obce. Natomiast szczerze mówiąc stosunek masy i mocy niektórych miat odrobinę mnie przeraża
-
Auto marzenie (model, kolor, silnik, wersja!) to dla mnie mx-5 sprzedane przez luketa: http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=29&t=13006
Ma być klasycznie...
Do zobaczenia na szosie!
Jacek
-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
szymek pisze:wincek pisze:Do zobaczenia na szosie! Jacek
Klub to samochody... ale przede wszystkim ludzie, a ludzie tutaj to ekipa na najwyższym światowym poziomie... więc nie tylko szosa ale i np. okolice Starego Rynku
Jako że przez zakup auta jestem zmuszony eliminować jego bolączki poprzez wiedzę z forum bmw(i to z dwóch różnych), muszę napisać że poziom naszego forum, merytoryka, chęć pomocy innym i zwykły klimat jest na poziomie zupełnie kosmicznym. Przypomina mi się cytat z pewnej polskiej komedii: "to co dla nich jest sufitem dla nas jest podłogą"
O ludziach to nawet nie wspomnę, bo w owe towarzystwo nie zamierzam się nawet zagłębiać...głębiej niż poziom klawiatury
Rules are made to be broken
- kociol
- Donator
- Model: NC FL2
- Wersja: Sport Recaro
bajer88, witamy
MAD fabworx specjalne części dla Twojej Miaty
https://www.instagram.com/mad_fabworx/
Life is too short to drive a boring car.
-
Hej!
Nazywam się Krzysiek i zaczynam poszukiwania MX piątki.
Forum czytam od jakiegoś czasu ale teraz będę też pisał
Nazywam się Krzysiek i zaczynam poszukiwania MX piątki.
Forum czytam od jakiegoś czasu ale teraz będę też pisał
-
- Model: NB
- Wersja: Miracle
- Kontakt:
szymek pisze:Klub to samochody... ale przede wszystkim ludzie, a ludzie tutaj to ekipa na najwyższym światowym poziomie... więc nie tylko szosa ale i np. okolice Starego Rynku
Racja!
Mam nadzieję niebawem dołączyć do grona i "pozwiedzać" razem te okolice
Dzięki za pokaz i rundkę Twoją Madzią, jeszcze bardziej się napaliłem!
Tymczasem otomotoooooooo itd...
-
Witam wszystkich klubowiczów. Mam na imię Alan. Jestem z woj. śląskiego. W najbliższym czasie mam nadzieje dołączyć do grona szczęśliwych posiadaczy Mazdy MX5 NA. Właśnie rozpocząłem poszukiwania. Pozdrawiam
CZEŚĆ!
Podobnie jak kolega wyżej mam na imię Alan (lol, nie sądziłem, że to tak popularne imię):P. Od kilku lat jestem fanem MX-5 (z racji zawodu kilka razy miałem okazję testować różne wersje NC) i postanowiłem razem z przyszłą żoną, że w ramach prezentu ślubnego nabędziemy sobie jakieś NB lub bardzo ładne NA!
Jak już będzie autko to zobaczymy się na zlotach i spotach w Warszawie.
Podobnie jak kolega wyżej mam na imię Alan (lol, nie sądziłem, że to tak popularne imię):P. Od kilku lat jestem fanem MX-5 (z racji zawodu kilka razy miałem okazję testować różne wersje NC) i postanowiłem razem z przyszłą żoną, że w ramach prezentu ślubnego nabędziemy sobie jakieś NB lub bardzo ładne NA!
Hardos pisze:CZEŚĆ!
Cześć odwiedź Marcina w wiazownej ostatnio było kilka ciekawych sztuk, myślę że coś znajdziesz
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Witam.
Mam na imię Mateusz, mieszkam w Nowym Sączu.
Od jesieni 2013 jestem szczęśliwym posiadaczem czarnej MX-5 NB rok 1999.
Zakup Miaty chodził mi po głowie od trzech - czterech lat. Szczególne nasilenie odczuć można było każdej wiosny
Kiedy pewnego wieczoru ujrzałem to czarne cudeńko na najpopularniejszym serwisie aukcyjnym, wiedziałem, że nie ma już odwrotu!
Po pierwszej przejażdżce połknąłem bakcyla na dobre
Mam na imię Mateusz, mieszkam w Nowym Sączu.
Od jesieni 2013 jestem szczęśliwym posiadaczem czarnej MX-5 NB rok 1999.
Zakup Miaty chodził mi po głowie od trzech - czterech lat. Szczególne nasilenie odczuć można było każdej wiosny
Kiedy pewnego wieczoru ujrzałem to czarne cudeńko na najpopularniejszym serwisie aukcyjnym, wiedziałem, że nie ma już odwrotu!
Po pierwszej przejażdżce połknąłem bakcyla na dobre
Zaraz minie rok, jak jestem zarejestrowany na forum, a jakoś nie było czasu się przywitać
Niniejszym chciałbym nadrobić zaległości i przywitać się
Jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnej NBFL 1,8. MADZIA zakupiona w kwietniu zeszłego roku i staram się ją systematycznie doprowadzać do stanu idealnego. Na temat mojej MADZI będę pisał w innym dziale... Tu pozwolę się tylko przywitać ze Wszystkimi.
Jeżeli jest ktoś z mojej okolicy na forum, chętnie się spotkam. Niestety studiując forum, wydaje mi się, że najbliżej będę miał do Poznania, lub Szczecina
Niniejszym chciałbym nadrobić zaległości i przywitać się
Jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnej NBFL 1,8. MADZIA zakupiona w kwietniu zeszłego roku i staram się ją systematycznie doprowadzać do stanu idealnego. Na temat mojej MADZI będę pisał w innym dziale... Tu pozwolę się tylko przywitać ze Wszystkimi.
Jeżeli jest ktoś z mojej okolicy na forum, chętnie się spotkam. Niestety studiując forum, wydaje mi się, że najbliżej będę miał do Poznania, lub Szczecina
Cześć,
mam na imię Joanna, mieszkam w Łodzi i czasem w Krakowie. Moja mx-5 to ciemnozielona NBFL memories II z 2004, silnik 1.8. Nie zamierzam udawać znawczyni tematyki motoryzacyjnej, po prostu uwielbiam moje auto, bo jest przepiękne i kocham nim jeździć. Kupiłam je po prostu po tym, jak miałam okazję pojeździć pożyczonym, i mnie wzięło Wielu rzeczy nie wiem, i właśnie mam nadzieję się ich dowiedzieć, po drodze pewnie nie raz doprowadzając Was do ataków śmiechu. Pozdrawiam
mam na imię Joanna, mieszkam w Łodzi i czasem w Krakowie. Moja mx-5 to ciemnozielona NBFL memories II z 2004, silnik 1.8. Nie zamierzam udawać znawczyni tematyki motoryzacyjnej, po prostu uwielbiam moje auto, bo jest przepiękne i kocham nim jeździć. Kupiłam je po prostu po tym, jak miałam okazję pojeździć pożyczonym, i mnie wzięło Wielu rzeczy nie wiem, i właśnie mam nadzieję się ich dowiedzieć, po drodze pewnie nie raz doprowadzając Was do ataków śmiechu. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20 lut 2014, 12:08 przez Smokowica, łącznie zmieniany 1 raz.
NBFL Memories II 1.8 2004
- funky
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 1.8
Hello, witamy i gratulujemy pewnie parę osób zechce zobaczyć tę ślicznotę w wątku nasze mazdy, więc szykuj się do ustrzelenia paru fotek
i o to w tym chodzi, widać, że Cię wzięło
Smokowica pisze:po prostu uwielbiam moje auto, bo jest przepiękne i kocham nim jeździć
i o to w tym chodzi, widać, że Cię wzięło
miatasm.com
- Rockatansky
- Donator
Memories II to smakowity kąsek.
Zakładaj szybko wątek
Zakładaj szybko wątek
Rockatansky
I miejsce w generalce MMC 2016 klasa 1.8/2.0
I miejsce w generalce MMC 2014 klasa 1.6
IV miejsce w generalce MMC 2013 klasa N/A
I miejsce w generalce MMC 2016 klasa 1.8/2.0
I miejsce w generalce MMC 2014 klasa 1.6
IV miejsce w generalce MMC 2013 klasa N/A
Smokowica pisze:...po prostu uwielbiam moje auto, bo jest przepiękne i kocham nim jeździć. Kupiłam je po prostu po tym, jak miałam okazję pojeździć pożyczonym, i mnie wzięło
Żaden inny samochód nie działa w ten sposób na ludzi
Witaj i czekamy na zdjęcia!
2003 NBFL 1.8 Memories II -> 2004 NBFL 1.6 Unplugged -> Mitsubishi Colt 1.3 -> Ford S-Max... WTF?! || Never drive faster than your angels can fly.