Cześć Wszystkim
Sprowadziłem MX-5 RF w wersji Club ze Stanów Zjednoczonych i potrzebuje kupić dwie główne przednie lampy.
Problem polega na tym że niema w Polsce w sprzedaży lamp z odpowiednim identyfikatorem - dodaje zdjęcia w załączniku.
Jeżeli ktoś ma dostęp albo wiedze do informacji czy jakiekolwiek wersje europejskie będą pasować jako zamiennik do mojego modelu - bardzo proszę o pomoc w temacie!
Dodam że szukałem na wszystkich popularnych serwisach internetowych u nas (Olx, Allegro, Otomoto) oraz w Europie (Ebay głownie) i niema takich samych w sprzedaży. Jedyna opcja to zamawiać w Stanach ale niestety ten model jest dość rzadki i też pojawia się pojedynczo w ogłoszeniach. Jeżeli jest europejski odpowiednik - to wolałbym zamówić tutaj.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam
Problem z doborem lamp głównych MX-5 ND
Bardzo proszę o pomóc z doborem lamp głownych MX-5 ND
Moderator: Moderatorzy
- luki_92_92
- Donator
- Model: NC
- Wersja: PRHT '08 2.5
- Kontakt:
- TerminatorPi
- Donator
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom
Tak. Numer części to NA1J-51-030. Na ile kojarzę, lampy z oznaczeniem NA były tylko na początku produkcji, ale w katalogu części takiego oznaczenia nie jestem w stanie znaleźć. Być może rzeczywiście jest to NA-specific. A do kolegi pytającego - próbowałeś atakować aso pytaniem o kompatybilność i ew. cenę zamiennika?
Numer Twojej lampy nie pasuje do europejskiego katalogu, więc pewnie w ASO nie pomogą. Po prostu trzeba dobrać wersję europejską. Raczej w wersji Club był zwykły led. Bez AFS i nie matrycowy.
- Załączniki
-
- NDlewa.jpg (168.47 KiB) Przejrzano 774 razy
Cześć
Dzięki Wam za odpowiedzi. W aso niestety nie są na 100% pewni który europejski odpowiednik będzie pasować.
Rozumiem że jak znajde lampe z parametrami jak u mnie (full led nie skrętna i bez matrycowa) w wersji europejskiej to generalnie udałoby się ją zamontować i skonfigurować?
Wrzuce jeszcze VIN jakby ktoś miał możliwość szczególowego sprawdzenia: JM1NDAL7XH0104225
Dzięki Wam za odpowiedzi. W aso niestety nie są na 100% pewni który europejski odpowiednik będzie pasować.
Rozumiem że jak znajde lampe z parametrami jak u mnie (full led nie skrętna i bez matrycowa) w wersji europejskiej to generalnie udałoby się ją zamontować i skonfigurować?
Wrzuce jeszcze VIN jakby ktoś miał możliwość szczególowego sprawdzenia: JM1NDAL7XH0104225
- TerminatorPi
- Donator
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom