Miata Picture Game
Dacie się wyciągnąć z domu?
Moderator: Moderatorzy
- pistenbully
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary
Póki co to ja wyprzedzałem Mx-5kę na zakręcie (autem innej marki), ale byłem zbyt zajęty machaniem... żeby robić zdjęcie.
wygląda troche jak okolice Sobieszewa/Stogów, jak bardzo przestrzeliłam?pistenbully pisze: ↑08 wrz 2020, 13:44To brzmi całkiem jak temat na coczwartkową przejażdżkę.
PS. Rozpoznasz lokalizację plaży z mojego avatara?
lokalizacja o ktorej ja wspominalam to Rewa, na wjezdzie do Rewki jest taki łuk 90 st i na nim skrecasz w lewo i jedziesz do konca tam w sezonie stoja lodki, moze jeszcze beda
- pistenbully
- Donator
Odrobinę!!rudzitsu pisze: ↑11 wrz 2020, 11:07wygląda troche jak okolice Sobieszewa/Stogów, jak bardzo przestrzeliłam?pistenbully pisze: ↑08 wrz 2020, 13:44To brzmi całkiem jak temat na coczwartkową przejażdżkę.
PS. Rozpoznasz lokalizację plaży z mojego avatara?
(plaża Westerplatte - wjazd z parkingu dla TIRów)
- pistenbully
- Donator
Tematyka zadań w tym.konkursie powoli zmierza do absurdalnego poziomu z tegorocznego MegaZlotu na Roztoczu.
(tak, rapowałem wspak pod statuą chrząszcza w Szczebrzeszynie - w sumie są dwie).
(tak, rapowałem wspak pod statuą chrząszcza w Szczebrzeszynie - w sumie są dwie).
- MajKar
- Model: NC
- Wersja: 1.8
Wyglądało że zaginasz czasoprzestrzeń - zdjęcie zrobione o godz. 12:43, a wstawione o 11:44. Tak mi pokazywało jak w niedzielę sprawdzałem na kompie. Dzisiaj na telefonie pokazuje godz. 12:44.
Również popieram kreatywność
Nie wiem co było na MegaZlocie na Roztoczu. W każdym razie wydaje mi się, że to zadanie jest wykonalne, ale im trudniejsze, tym trzeba dłużej czekać. To ostatnie wymaga też sporo odwagi, więc może to bardziej wydłużyć czas oczekiwania. Dla przykładu na swoje wyzwanie w pierwotnej wersji (MX-5 i najnowsze BMW Z4 - przypomnienie autora) nie doczekałem się zdjęcia. Dopiero po miesiącu udało mi się uchwycić sytuację ze swojej Miatypistenbully pisze: ↑13 wrz 2020, 17:08Tematyka zadań w tym.konkursie powoli zmierza do absurdalnego poziomu z tegorocznego MegaZlotu na Roztoczu.
- Załączniki
-
- IMG_20200918_100916.jpg (3.24 MiB) Przejrzano 5530 razy
- pistenbully
- Donator
MajKar pisze: ↑18 wrz 2020, 9:32Nie wiem co było na MegaZlocie na Roztoczu. W każdym razie wydaje mi się, że to zadanie jest wykonalne, ale im trudniejsze, tym trzeba dłużej czekać. To ostatnie wymaga też sporo odwagi, więc może to bardziej wydłużyć czas oczekiwania. Dla przykładu na swoje wyzwanie w pierwotnej wersji (MX-5 i najnowsze BMW Z4 - przypomnienie autora) nie doczekałem się zdjęcia. Dopiero po miesiącu udało mi się uchwycić sytuację ze swojej Miatypistenbully pisze: ↑13 wrz 2020, 17:08Tematyka zadań w tym.konkursie powoli zmierza do absurdalnego poziomu z tegorocznego MegaZlotu na Roztoczu.
pecha pisze: ↑06 paź 2015, 7:40Jest taka idea na paru forach, na które uczęszczam mająca na celu wyciągnięcie ludzi z domu.
Ogólnie chodzi o to żeby zrobić zdjęcie swojego samochodu i rzeczy wskazanej przez poprzednią osobę.
Zasady są proste:
1. Robimy prawdziwe zdjęcia swoich MX5 i zadań, nie fotomontaże.
2. Zdjęcia mają być świeże, zrobione po podaniu zadania.
3. Zadania powinny być proste żeby gra szła sprawnie do przodu (np: twój samochód i znak stopu, twój samochód i pociąg, itd itp)
4. Osoba wypełniająca zadanie podaje zadanie następne pod zdjęciem.
- lipekm
- Donator
- Model: NC FL2
- Wersja: 2.0 Sport + aut
- Kontakt:
Dobrze więc, odwołuje policję. Poproszę miatę na grzybach. Najlepiej z dowodem, że była to wycieczka na grzyby. Proste czynności chyba jest, wystarczy wstać rano, pojechać z koszykiem, wiaderkiem, łubianką czy inna siatka i cyknąć fotkę. @pistenbully - dobrze myślę?
Edit - wyjechać z domu, podjechać na bp gdzie zazwyczaj policjanci jedzą hotdogi, poprosić o fotkę - to chyba jednak nie jest jakoś wybitnie trudne. Do ustrzelenia 4generacji na jednym foto też wystarczyło wyjść z domu i się przejechać.
Edit - wyjechać z domu, podjechać na bp gdzie zazwyczaj policjanci jedzą hotdogi, poprosić o fotkę - to chyba jednak nie jest jakoś wybitnie trudne. Do ustrzelenia 4generacji na jednym foto też wystarczyło wyjść z domu i się przejechać.
- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
W mordę, ale zrzędzicie
Proszę, jest Miata, jest Policja i jest funkcjonariusz. Drugi spisuje stłuczkę poza kadrem.
To teraz chciałbym Miatę i delfiny, ale boję się, że utkniemy z grą na miesiąc, więc niech będzie Miata i deszcz. Od pół roku tego nie widziałem
Proszę, jest Miata, jest Policja i jest funkcjonariusz. Drugi spisuje stłuczkę poza kadrem.
To teraz chciałbym Miatę i delfiny, ale boję się, że utkniemy z grą na miesiąc, więc niech będzie Miata i deszcz. Od pół roku tego nie widziałem
- Załączniki
-
- IMG_20200918_180243.jpg (3.2 MiB) Przejrzano 5455 razy
- pistenbully
- Donator
Prosz... Chałupy Welcome To!
A teraz już bez fochów, znajdźcie temu Panu deszcz!
- lipekm
- Donator
- Kontakt:
Proszzz... Miata w deszczu, a w zasadzie 6 miat w deszczu. Ale tylko jedna widać a druga fotografowała. Oczywiście topdown wszyscy, dopiero jak zaczęło mocniej padać się zamknęliśmy:)
Poproszę Miate na/po grzybobraniu. Póki grzyby sa.
Poproszę Miate na/po grzybobraniu. Póki grzyby sa.
- Załączniki
-
- IMG_20200926_172622.jpg (2.01 MiB) Przejrzano 5311 razy
Grzybobranie się odbyło, 3 lasy zwiedzone, ale grzybów brak. Wszystko zasuszone, i wstyd było brać któregoś suchara do zdjęć, wiec nie wiem jak to rozpatrywać
Jeśli zaliczone, to poprosze o zdjęcie Miaty na granicy. Interpretacja "granicy" dowolna!!
- Załączniki
-
- CB018269-822B-4BAF-9EDC-30A0D12A0243.jpeg (4.09 MiB) Przejrzano 5265 razy
- lipekm
- Donator
- Kontakt:
Zaliczam. Powodzenia w szukaniu swoich granic
- osek
- Wersja: NB '99 1.8
- Kontakt:
Moje NB na przejściu granicznym polsko-czeskim w Kamieńczyku. Nie wiem czy zaliczysz @Gwiazda, bo niestety fotkę mam tylko w stronę Polski, gdyż tam rozciąga się super widok na Masy Śnieżnika, ale niestety przez to na zdjęciu nie widać znaków granicznych. Lokalizację można zweryfikować na Google maps: https://goo.gl/maps/GGfTR76nhvMJ7Ltv6
- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Ok. Naciągane, ale próbuję ruszyć ten zastygły wątek... Na zdjęciu jest Kropka w Europie, a skała jest oficjalnie w Wielkiej Brytanii (Gibraltar). A więc granica jest w kadrze, gdzieś pomiędzy. Właściwie to ten plot przy ulicy. Liczy się?
- Załączniki
-
- Screenshot_20201008-072147.png (371.8 KiB) Przejrzano 4670 razy
-
- PXL_20201007_202335590.NIGHT.jpg (2.15 MiB) Przejrzano 4680 razy
-
- PXL_20201007_194902554.NIGHT.jpg (1.92 MiB) Przejrzano 4681 razy
- pistenbully
- Donator
- pistenbully